Egy gyártóközeli indiai forrás szerint hamarosan olyan frissítést kap a Xiaomi Pocophone F1, amivel a kamera új képességekkel lesz felvértezve.

pocophone f1 t001

 

Az iparági pletykák nem egy esetben vitték már tévútra a nagyérdeműt, de mivel itt elméletileg a gyártó egyik embere csepegtette az infókat, joggal bízhatunk annak valóságtartalmában. A Xiaomi Pocophone F1 egy elég jól sikerült modell, nem csak a hardveres képességei, hanem külseje is könnyen rabul ejti az embert, amit csak tovább tetéz az elég meggyőzőnek mondható ár/teljesítmény mutató. Mire számíthatunk valójában a frissítés kapcsán? Az egyébként sem lebecsülendő kamerarendszer elvileg néhány héten belül képes lesz rövid, 960 FPS-sel rögzített szuperlassításokra, tovább fejlesztett éjszakai módra, illetve egy sor egyéb hibajavítással is “megreszelik”. A forrás kilátásba helyez egy második frissítést is, amelyet február-március környékére ígérnek, többek között 60 FPS-sel történő felvételi lehetőséggel 4K-s felbontás esetén.

Xiaomi Pocophone F1 launch 1

Amint látható, a Xiaomi nem hanyagolja el a Pocophone F1-et, sőt, gőzerővel dolgozik az egyébként nagyon jó hardver szoftveres csiszolásán és tökéletesítésén. Ez egy további indok amellett, hogy ha 300-350 USD környékén keresünk okostelefont, akkor érdemes a Pocophone F1-et választani, amit a Gearbestnél a Flash Sale akció keretein belül most 300 dollár alatti áron (ha nem is sokkal) szerezhetünk be!

Forrás: Twitter