Akár karácsonyi ajándéknak sem utolsó, de ami biztos, hogy minden lakásba kell egy ilyen porszívó.

XiaomiJIMMYJV53 01

Ha már egy ilyen szerkezet beszerzésén gondolkodunk, vélhetően hosszú távra tervezünk. Az ár mellett lényeges szempont a nagy szívóerő is – és pár extra funkció is jól jöhet, főleg ha allergiás is van a környezetünkben. Nekik jó választás lehet a JIMMY, amely inkább egy szteroidos VILEDA-ra emlékeztet. A mérete 600 x 220 x 230 milliméter, a tömege 2900 gramm (teljesen felszerelve). A teleszkópos csőnek hála a tárolás sem jelent majd nagy gondot, kis helyen elfér, ha éppen pihen. A teljesítménye – az új motornak hála – 425 W, 100 000 fordulat/perc – így minden szennyeződést eltüntet a padlóról. A kefe nélküli motor a szomszédokat sem fogja felriasztani – amennyiben hajnalban támad kedvünk takarítani – a zajkibocsátása mindössze 78 dB.

XiaomiJIMMYJV53 02

Szerencsére nemcsak a szennyeződések ellen hatásos, de a motornak hála a porra- és az atkákra is veszélyes, el is tünteti őket. Ennek köszönhetően jóval tisztább környezetben élhetjük mi, és szeretteink a mindennapokat. A HEPA szűrő 99%-os hatékonysággal működik, így a szerkezet által kifújt levegő jóval tisztább, mint egy átlagos porszívó esetében. A portartálya ugyan nem a legnagyobb, de aki rendszeresen takarít, annak a 0,5 literes űrtartalom elegendő lesz egy alkalomra. A beépített (és cserélhető) 2500 mAh-ás akkumulátorral 45 percig szöszmötölhetünk, a teljes feltöltése 4 órát vesz igénybe. A használati időt nagyban befolyásolja, milyen módon üzemeltetjük a porszívót: normál üzemmód esetén elektromos kefe nélkül 45 percig – elektromos kefével 35 percig, míg erős módban elektromos kefe nélkül 8 percig, elektromos kefével nagyjából 7 percig képes üzemelni. Kialakítása ergonomikus, és a kellékeknek hála mindenféle felületen elboldogul. A gép tartalmaz fejet padlóhoz, a szövetekhez, egy atka elleni fejet és egyet kifejezetten a hajszálak (állatszőrök) ellen. Ezekkel a teljes lakást kiőpucolhatjuk, és a levegő is tisztább lesz takarítás után.

XiaomiJIMMYJV53 04

Amennyiben felkeltette a figyelmedet a Xiaomi kiválósága, akkor a Geekbuying oldalán a mostani akciós ár 179,99 dollár (~53.990 Ft) a végösszeg. Szállítási módnak válaszd az EU Priority Line-t!

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi JIMMY JV53 vezeték nélküli porszívó

179,99 dollár (~53.990 Ft)

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: