Indiában már be is mutatták a készüléket, a 4 GB RAM-mal ellátott modell 197, a 6 GB-os változat pedig 253 dollárért kelleti magát, a hivatalos értékesítés január 20-án indul, először kizárólag a Flipkarton keresztül.

Honor 10 Lite

 

Mára eljutottunk oda, hogy a Honor 10 Lite a középkategória alját célozza meg az alábbi hardverrel: 6,21 hüvelyk képátlóval rendelkező, 2340×1080 felbontású IPS kijelző, melynek pixeljeit a Kirin 710 SoC hajtja meg 4 vagy 6 GB rendszermemória társaságában, 64 GB tárhellyel megtoldva. A modell ráadásul birtokában van a Honor GPU Turbo 2.0 technológiának, melynek segítségével számos játék alatt nagyobb 3D-s teljesítmény érhető el. Ami a kamerarendszert illeti, abban sincs szégyenkezni valója a Honor 10 Lite-nak, a hátoldalon egy 13 megapixeles, f/1,8 apertúratartománnyal megáldott főkamera csücsül egy 2 megapixeles mélységérzékelő szenzor (portré mód) társaságában, elől pedig egy 24 megapixeles (f/2.0) képalkotó teszi tökéletessé szelfijeinket, ami ráadásul mesterséges intelligenciával és jelenetfelismeréssel is fel van vértezve.

honor 10 lite 01 770x508

A Honor 10 Lite három színben lesz elérhető, ezek a kék (Sapphire Blue), a fekete (Midnight Black) és a különleges égkék változat (Sky Blue), mely az élek mentén többféle árnyalatban képes pompázni.

A hivatalos hazai bevezetés időpontjáról és itthon árról egyelőre nincs információ, de a GearBest és a Banggood oldalán már kérhető „érkezési emlékeztető” a Honor 10 Lite termékoldalán!

Forrás: GSMarena