Ahogy arra számítani lehetett, az új Redmi Note 7 már az első napokban is hatalmas sikert aratott.

Redmi Note 7 02

A január első felében piacra került friss modell első „flash sale” akciója két hete indult, amely sorozat most fog véget érni, ez idő alatt a Xiaomi különválasztott al-márkája több hullámban 100 000 darab készüléket szórt ki a piacra, amelyek a vállalat közleménye szerint percek alatt gazdára találtak, az egyik reggeli százezres kötet például 10 perc 56 másodperc alatt fogyott el.

Redmi Note 7 03

Ahogy azt már többször leírtuk, a Redmi Note 7 a különválasztott Redmi termékvonal első modellje, amivel igyekeztek komolyan odapörkölni a konkurenciának. A Snapdragon 660 chipset, a 6,3 hüvelykes notchos Full HD+ kijelző, a 48 megapixeles kamera (Samsung ISOCELL szenzor), az Android Pie alapokon futó MIUI 10, valamint a Quick Charge 4 támogatás mind-mind olyan jellemzők, amik előrevetítették a sikert.

Redmi Note 7 04

A 3/32 GB variáns vételára mindössze 150 dollár, a legerősebb 6/64 GB opció is megáll 210 dollárnál (ajánlott végfelhasználói ár), így alig ha kell magyarázni, hogy mi a siker oka – a brutális ár/teljesítmény mutató. A telefon nem csak jó, de véleményünk szerint szép is, ráadásul, ahogy azt korábbi hírünkben két videóval illusztráltuk, meglehetősen strapabíró is.
A legjobb az egészben, hogy ebből a buliból nekünk sem kell kimaradni, igaz, mivel szinte minden Redmi Note 7 példány azonnal gazdára talál, jelenleg a webáruházak még kihasználják az őrületet, és magasabb áron kínálják a portékát:

Xiaomi Redmi Note 7 48 MP Dual Rear Camera 6,3 inch 3 GB RAM 32 GB ROM – Banggood
Xiaomi Redmi Note 7 48 MP Dual Rear Camera 6,3 inch 4 GB RAM 64 GB ROM – Banggood
Xiaomi Redmi Note 7 48 MP Dual Rear Camera 6,3 inch 6 GB RAM 64 GB ROM – Banggood

 

Forrás: GSMarena