Szerintem nem csak mi vagyunk így ezzel, lássuk az érveinket!

Első blikkre azt gondolhatnánk, a fapados okoskarkötők piacán fizikai képtelenség kitűnni a mezőnyből, hiszen mindegyik modell egy kaptafára megy. Kétségtelenül ebben is van némi igazság, mi azonban úgy véljük, a Xiaomi Mi Band 3 legalább öt olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyek kiemelik a tömegből – alant ezeket olvashatjátok.

1. Mert tud magyarul

Nem a dobozból kivéve, vállalkozó szellemű felhasználók viszont gond nélkül orvosolhatják ezt a problémát. A Xiaomi Mi Band 3 előtt azt vallottam, hogy nincs igazán értelme az ilyen jellegű kísérletezésnek, mert az egész menürendszer annyira egyszerű, hogy semmi különösebb súlya sincs a nyelvezetnek. Furcsamód alapjában változott meg a véleményem erről azóta, hogy sikerült 100%-ban magyarosítanom a karkötőt, mely így már pl. anyanyelven közli velem a várható időjárást, ékezetekkel mutatja az értesítéseket stb. Azt kell mondjam, a Mi Band 3 a honosítást követően olyan, mintha kifejezetten nekünk, magyaroknak készült volna, ezzel pedig egyfajta emelkedett pátosz lengi körül az amúgy tucatterméknek számító kütyüt.

2. Mert nagyon sokáig húzza egy feltöltéssel

Senki sem szeret a töltéssel bajlódni, ebben szerintem egyetértünk. Nos, a Facebook oldalunkon kaptunk olyan visszajelzést egy Mi Band 3 tulajdonostól, hogy nála egy etetéssel 30 napig húzza a kütyü, úgyhogy a gyárilag prognosztizált 20 nap még nem is igazán számít jó értéknek. Arra persze nincs garancia, hogy mindenkinél eddig bírja majd a cucc, szerintünk a 15-20 nap sem mondható rossznak! Érdemes körülnézni a hasonló árkategóriájú megoldásoknál, ott a legtöbbször 7-10 napot fogunk olvasni.

3. Mert megfizethető

Ez aztán végképp nem kíván magyarázatot, egy-egy akció keretében kb. 7 500 forintért megvásárolhatjuk a terméket, ami azért nem mondható embertelen összegnek. Igen, vannak még ettől is olcsóbb karkötők, itt egyszerűen azt kell mérlegelnetek, hogy milyen komoly szándékkal álltok hozzá a vásárláshoz, mert értelemszerűen 2-3 ezer forintért már nem lehet elvárni komolyabb minőséget. Ha kicsit is hosszabb távra terveztek, akkor valószínűleg ez lesz az a minimum szint, ahol már lesz keresnivalótok.

4. Mert komoly közösség áll mögötte

Egyedi témák, animációk, nyitókép? Nem probléma, ráadásul ezzel az OLED kijelző miatt az üzemidőt is növelheted (részletek: itt). Angol nyelven szeretnéd használni a karkötőt? Természetesen az sem gond, ez is kivitelezhető. Esetleg a Mi Fit applikációval van problémád? Próbáld ki a magyar nyelvű Mi Bandage-t, garantáltan el fogsz ámulni a program képességein!
Ez nem egy iPhone-szerű elitklub (szerencsére), itt fontos az ár/érték és a segítőkészség, szóval tényleg elég jó a társaság.

5. Mert remek kiegészítők vannak hozzá

Itt elsősorban a cserélhető szíjak végtelen választékára gondolunk, aztán szót érdemel még a kijelzővédő fólia, igény esetén a töltőkábelt is tudjuk pótolni. A szíjaknál amúgy tényleg nem túloztunk (nagyot), 300-nál is több különböző típus áll a rendelkezésünkre!

Ha lemaradtál Mi Band 3 ügyben, akkor itt tudod pótolni a hiányosságokat!

Itt veheted meg most az e2bcea kuponnal:
Xiaomi Mi Band 3 – kupon


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: