Már bizonyított, remek ár-érték arányú telefonok a hagyományostól a törhetetlenig.

cubot quest 13

 

A Cubotnak több telefonja is megfordult már nálunk, sőt, hamarosan egy újabb cikkel is jelentkezünk, amiben az egyik legújabb készüléküket teszteljük. Mi szeretjük a márkát, szeretjük a telefonjaikat, mert bár olcsók, mégis szépek és megbízhatóak. Tavaly még panaszkodtunk a kamerák minőségére, ami akkor sem volt rossz, de lehetett volna jobb is. Idén viszont változott a helyzet és végre megjelentek a Sony szenzorai a Cubot telefonjaiban, szóval már erre sem lehet panasz.

CUBOT MAX 2 4G Phablet 6.8 inch Android 9 Pie MT6762 Octa Core 2.0GHz 4GB RAM 64GB ROM 8.0MP Front Camera Fingerprint Sensor 5000mAh Built-in    - Twilight EU Plug

A kínálatban megtalálhatók az olcsó belépőszintű modellektől a középkategórián át a strapatelefonokig minden. Ahhogy írtam az ár jó, jó volt eddig is, de a mostani akcióban még egy lapáttal rátesznek a kedvezményekre. Ha a hír végén lévő hivatkozásra kattintotok, akkor megtaláljátok a cég jelenlegi kínálatát. A telefonok képe alatt a jobb alső sarokban lévő kosár jelre kattintva lehet a telefonokat kosárba tenni, az oldal alján pedig látjuk mennyit kell fizetnünk. A kedvezmény két telefon vásárlásától lép életbe, ilyenkor mind a két készülékre 10 százalékos árkedvezményt kapunk. Ezt is látni fogjátok az oldal alján.

CUBOT X19 4G Phablet 5.93 inch Android 8.1 MT6763T ( Helio P23 ) Octa-core 2.5GHz 64-bit 4GB RAM 64GB ROM 16.0MP + 2.0MP Rear Camera Fingerprint Sensor 4000mAh Built-in- Twilight EU Plug
A lényeg tehát, ha a családban több telefont is cserélni szeretnétek, akkor érdemes az ajánlaton elgondolkozni. Az biztos, hogy mindenki megtalálhatja a maga telefonját, már persze akkor, ha nem a 100 000+ forintos telefonokat keresitek.

A telefonokat itt találjátok:

Páros kaland – Cubot telefonok akciója


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert amit mi nem találunk meg, olyan kupon nincs is!  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: