Mindenki eldöntheti mire akarja használni, de ilyen hatalmas képátlót ilyen olcsón senki nem ajánl a piacon!

oukitel k9 1

Bár a hardver sem gyenge, egyértelmű, hogy mindenki a méretén fog kiakadni. A képátló nem kevesebb, mint 7,12 col, amivel akár tabletnek is elmegy. A hatalmas kijelző 19:9-es oldalarányt és FHD+, vagyis 1080 x 2244 pixeles felbontást kapott. Az előlapi kamera a divatos csepp alakú notchban csücsül, így elég kevéssé zavar be a képbe. Ez azt eredményezi, hogy a kijelző-előlap arány is emberes, a panel az előlap 84,6 százalékát foglalaja el.

oukitel k9 616x405

Lépjünk tovább a hardverre! Olcsóság ide, olcsóság oda, a telefonban egy Helio P35-ös központi egységet találunk a maga nyolcmagos processzorával és annak 2,3 GHz-es maximális órajelével. A memória 4- a háttértár 64 GB-os, szóval eddig ezekkel nincs baj. A szép, hogy a többi összetevővel sem lesz, mert a hátlapi duplakamera fő egysége például egy 16 megapixeles Sony IMX298-as szenzorral dolgozik.

Brutál akkumulátort is kapunk, aminek kapacitása 6000 mAh. Persze a nagy kijelzőhöz ez dukál is, de a hab a tortán, hogy olyan gyorstöltést kapunk, hogy csak győzze az otthoni elektromos hálózat szuflával! A 30 wattos (5V/6A) gyorstöltőnek mindössze másfél órára van szüksége ahhoz, hogy a teljesen lemerült telefont csurig tölcse elektronokkal. A gyártó ígérete szerint a 6000 mAh kapacitású akkumulátor intenzív használat mellett 2- míg takarékosabb mellett 3 napig lesz képes ellátni árammal a mobilt.

oukitel k9 2

A fenti adatok jól hangzanak, na, de vajon mennyit kérnek ezért az izmos monstrumért? A helyzetaz, hogy nem sokat, sőt, a képességeihez képest kimondottan keveset! A készülék ára a két kedvelt áruházunknál egyeránt 200 dollár.

Ha szeretnél magadnak egy ilyen hatalmas, erős, mutatós mobilt, akkor ide kattints:

OUKITEL K9 7,12 colos kijelzővel – Banggood


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert amit mi nem találunk meg, olyan kupon nincs is!  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: