45.000 forintért is van ám elektromos roller, méghozzá német raktárból!

e9 roller 2

Néhány napja mutattuk be pár szóban a Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro-t, ami egy nagyon pöpec közlekedési eszköz igen magas színvonallal, amin kétség kívül nehéz hibát találni, azonban nem mindenki engedheti meg magának.

Ha szerényebbek a lehetőségeink, akkor sem kell elvetnünk az elektromos roller beszerzésének gondolatát, mivel az E9 8 hüvelykes kerékátmérővel rendelkező megoldása átszámolva körülbelül 45.000 forintot kóstál. Ugye, hogy mindjárt barátságosabban fest ez az összeg? Nyilvánvaló, hogy a gyártó ezért az összegért kevésbé patinás, mint mondjuk a Xiaomi, és badarság lenne azt állítani, hogy minőségben, szolgáltatásban ugyanazt nyújtja. Természetesen ez nincs is így, ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lehetne arra használni, amire kitalálták. Közlekedni vele elektromos meghajtással, gyorsan, kényelmesen.

e9 roller 1

Az E9 „gépsas” maximális sebessége 12 km/h óra, így gyerekekre is nyugodtan rá lehet bízni, nem fognak vele veszélyes tempóban száguldozni. A megtehető távolság egy feltöltéssel 8 km, amit a 22 V-os, 2200 mAh-s akkumulátor biztosít. A töltési idő nem veszélyes, körülbelül 2,5 óra, a motor teljesítménye 150 watt. Az E9 fontos jellemzője, hogy összecsukható, így a nyitott állapot 93-106 cm × 92 cm-es mérete 86 × 32 × 13,5 cm-re csökkenthető, tömege pedig mindössze 7,9 kg.

A széles lábléc kényelmes alátámasztást biztosít a lábunknak, a tömör gumik pedig ellenállnak a szúrós tárgyaknak, magyarán nem tudunk defektet kapni, így földúton, murvás terepen is bátran használható. Az erős alumíniumötvözet váz teherbírása 100 kg, az összecsukható kialakításnak köszönhetően a szállítás és a tárolás helytakarékos. Ideális ingázási társ iskolába vagy munkába járásra, de rövidebb kirándulása, esetleg csak szabadidős tevékenységre is tökéletesen alkalmas.

e9 roller 3

Az E9 8 colos elektromos roller a TomTop webáruházban a flash sale akció keretén belül 74 százalékos akcióban a 408 darabos készlet erejéig 152,38 dollár (~ 45. 000 forint), ebből 134 darab már gazdára talált. A termék ráadásul ingyen érkezik német raktárból, 3-5 nap alatt. Az akciós árhoz kuponkód használatára nincs szükség.

A csomag tartalma:

  • 1 darab roller
  • 1 darab töltő
  • 1 darab kézkönyv

A roller megvásárlásához kattints ide:

E9 8 colos elektromos roller


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: