Az Android Go-ra szabott Redmi Go most 18.000 ft-ért kopogtat be az ajtón (szállítással együtt).

 redmi go intro

A Redmi Note 7 segítségével mondhatjuk, hogy a Xiaomi elég erősen képviselteti magát a 150-200 dollár közötti ársávban, azonban azokról sem feledkezik meg a gyártó, akik tényleg minimális összegért szeretnének használható telefont kapni. A Redmi család alsó kategóriáját erősítő Redmi Go a cég első Android Go-t futtató modellje. A termék 5 hüvelykes kijelzőt vonultat fel HD felbontással, az Android Oreo Go Edition futtatásáért pedig egy Snapdragon 425 rendszerchip felelős.

A Xiaomi valóban a Go Edition OS követelményeire szabta a hardvert: 1 GB RAM, 16 GB háttértár, mely szerencsére microSD kártyával bővíthető, így nem leszünk bekorlátozva a gyári mennyiségre. Képalkotást tekintve egy 8 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamera a lehetőségeink, a csatlakozási felület pedig micro USB 2.0. Az akkumulátor egy 3000 mAh-s darab, a töltő pedig 5V/1A-t tud, így gyorstöltéssel nem nagyon kell számolni. A Redmi Go két színben elérhető, melyek a fekete és a kék.

redmi go intro 2

A debütálás óta már eltelt néhány hónap, ennek köszönhetően a Redmi Go ára már bőven beállt oda, ahova vártuk, sőt, kis túlzással lassan már ingyen adják. A 80 dolláros listaárat a Banggood webáruházban a BGXRG16 kuponkóddal a készlet erejéig egészen 59,49 dollárig csökkenthetjük, mely mellé a VÁM- és ÁFA-mentes szállítás is megáll 2,36 dollárból. Ez azt jelenti, hogy uszkve 18.000 forintért szállítással együtt miénk egy vadonat új Xiaomi Redmi Go, mellyel 7-15 napon belül már csenget is postás.

A Redmi Go akciós áron történő megvásárlásához kattints ide és használd BGXRG16 kuponkódot:

Xiaomi Redmi Go Global Version 5.0″ 1 GB RAM/16 GB ROM


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: