Nem nagy a difi a Note 8 és a 8T között, de aki eddig az NFC hiánya miatt kerülte, annak már nincs kifogás!

Redmi Note 8T banner

Az új jövevény kialakítása megegyezik a Note 8 dizájnjával, akárcsak a mérete és a tömege. Az alábbi képből is jól látszik, hogy a két modell között semmiféle különbség nem látható, ugyanott kapott helyet minden, és a hardverek is azonosak lesznek. Ennek értelmében adott a 6,3 hüvelykes IPS LCD-kijelző, a Gorilla Glass 5 védelem, a maximum 4 GB memória a 128 GB háttértárral, illetve a 4000 mAh kapacitású akkumulátor. A kamerák sem változtak, minden maradt a régiben. Akkor meg mi a fene lehet a különbség?

btc nfc

Európában egyre nagyobb hagyományai vannak annak, hogy az NFC segítségével nem a bankkártyánkat használjuk a fizetéshez a kasszánál, hanem az okostelefont érintjük oda — ennek okán a kártyát nem kell állandóan magunkkal hurcolni. Kényelmes, praktikus – igen ám, de ehhez az is kell, hogy az okostelefon birtokában legyen az NFC képességének. A Redmi Note 8 ezen a téren nem tudja kiszolgálni az igényeket, hiszen belőle kimaradt ez a funkció. Úgy látszik, a Xiaomi meghallotta az elégedetlenkedők szavát, és kiköszörülte a csorbát – életre hívta a Redmi Note 8T-t, ami ugyanaz, mint elődje, csak van benne NFC – bravó! Akinek eddig bejött a Note 8, de pont az említett hiányosság miatt nem rendelte meg, annak innentől kezdve nem marad akadály az új házasság létrejöttében.

note8t

Ami külön öröm, hogy a Geekbuyingon már rendelhető a cucc, méghozzá raktárról, és természetesen kuponunk is van hozzá. A 4 GB memóriával és 64 GB háttértárral szerelt változatért a 199,99 dolláros alapár sem rossz, de a 1111GKB15 kuponkóddal ezt egy könnyed mozdulattal lefaraghatjuk 184,99 dollárra (~ 54.390 forint). Szállításhoz választ az EU Priority Line opciót!

A megrendeléshez kattints az alábbi linkre:

Xiaomi Redmi Note 8T 4 GB/64 GB – Global Version
Kuponkód – 1111GKB15 – 184,99 dollár (54.390 ft)

facebook button final

Ha a kupon már nem működik, írj nekünk a facebookon a gombra kattintva, és elküldjük a legfrissebbet!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: