Nem kell paranoiásnak lenni ahhoz, hogy ezt az alkalmazást letöltsük magunknak vagy családtagjainknak, mert bármikor jól jöhet.

bsafe 001

Elmondhatjuk, hogy régebben nagyobb biztonságban tudhattuk magunkat, mint napjainkban. Este sok furcsa alakkal lehet összefutni – természetesen nem mindegyik rossz szándékú – de sajnos elmondható, hogy egyre gyakrabban történnek olyan esetek, amik a bűnügyi statisztikába is bekerül. Amennyiben nem érezzük magunkat biztonságban, vagy csak félünk este egyedül eljutni A-ból B-be, esetleg a családtagjainkat féltjük, erre kínál megoldást a bSafe nevű applikáció. Ez nem egy egy felhasználós program, ha telepítjük, akkor a ránk (távolból) „vigyázó” személynek is fel kell telepítenie, hogy jelezhessünk neki valós vagy vélt vészhelyzet esetén.

bsafe 002

Amint letöltöttük a programot, létre kell hoznunk a profilunkat (név, telefonszám, e-mail cím), majd engedélyezni kell a helyzet meghatározást, a fotó- és videó készítést, a hozzáférést a névjegyekhez, a telefonhívás indításához és az SMS funkciókhoz. Ha a későbbiekben úgy érezzük, veszélyben lennénk, csak érintsük meg a nagy SOS gombot az alkalmazás főmenüjében – aki megveszi a prémium verziót, annak elég kimondani az előre beállított kulcsszót, így a bSafetávoli védelmező(i)nkmaga a program, majd utána leáll

bsafe 003

A programból létezik ingyenes verzió, de a megszokott módon – a teljes funkciókínálat eléréséhez – elő kell rá fizetnünk, amit nem neveznék baráti árnak (699 Ft/hét vagy 25.999 Ft/év). De akad egy köztes megoldás is – ez tűnik ideálisnak – amikor is egyes funkciókat 24 órára aktiválhatunk, ezt 1$ ellenében tehetjük meg. Úgysincs szükségünk az év 365 napján a programra, így ez költséghatékony megoldás lehet, ha szeretnénk biztonságban tudni magunkat vagy szeretteinket.

bsafe 004

Mindent egybevetve egy ötletes alkalmazásnak tartom a bSafe-et, bárki számára hasznos lehet – és nem csak éjszaka a városban – hanem akár egy kirándulás/túrázás alatt is. Legjobb felhasználási módnak azt gondolom, ha a gyermekünk elmegy az estébe/éjszakába szórakozni, akkor gond esetén – vagy ha nem érzi magát biztonságban – tud minket értesíteni.

A hivatalos honlapjuk: bSafe

A program letölthető a Google Playről: bSafe


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: