A széria legfrissebb tagját jövő hét kedden mutatják be, így alig egy év után jön a frissítés az aktivitásmérőből.

MiBand4 01

Múlt év májusában mutatták be a 3. verziót az aktivitásmérőből – a nemzetközi kiadása szeptemberben jelent meg – és máris itt a frissítés. Eddig nagyjából kétévente követték a verziók egymást, és hiába töretlen mind a mai napig a harmadik széria, vérfrissítést kap. Eddig is voltak róla pletykák, de mivel alig volt hiteles támpont, nem is igazán foglalkoztunk vele. De az elmúlt pár napban szinte minden kiderült róla, amit érdemes tudni. Nos, nézzük mit tud majd az új modell, de azt előre leszögezem, hogy a bevált receptet követik, apró változásokkal kell számolnunk – kivéve a kijelzőt. A formán tovább csiszolt a gyártó, így apró lesz a különbség az elődhöz képest, ami nem is baj, a mag minden szempontból megfelelő, a szíjból való kibújtatás – és annak cserélgetése –praktikus és költséghatékony. A kijelzőt lecserélték, ebből már színeset kap az új verzió, és hogy ugyanannyi ideig bírja egy szuflával, mint az elődje, a telep méretét is megnövelték, így a 110 mAh-ás helyett egy 135 mAh-ás akku látja el energiával. A töltéshez szerencsére már nem kell kivenni a magot a pántból, ezzel is növelve annak élettartamát. A Bluetooth egységet 5.0-ás verziójúra cserélték, és a pulzusmérő szenzort is finom hangolták a pontosabb mérés érdekében.

MiBand4 02

Két verzió érkezik majd az aktivitásmérőből, lesz egy sima változat, illetve egy NFC-s verzió is. Az kérdéses, hogy az európai piacra mindkettő érkezni fog-e, vagy csak a sima – az elődmodellből az NFC-s változat hozzánk nem jutott el (hivatalosan). Akárhogy is lesz, abban biztosak lehetünk, hogy ismét egy remek ár/érték aránnyal rendelkező Mi Band érkezik majd, és a siker előre borítékolható.

MiBand4 03

A gyártó szériafrissítése kicsit korainak hat nekem, mivel az eladások tekintetében a Mi Band 3 még mindig nem mutat csökkenést, és akik megvették azt, nem biztos, hogy máris lecserélnék. Egy ilyen eszközt nem egy évre vesz az ember, 2-3 évet simán használja, és egy színes kijelző miatt nem fogja a fiókba tenni. Mindenesetre kíváncsian várom a bemutatót, amiről mi is beszámolunk majd, ha minden részletre fény derül.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: