A listaár sokat mérséklődött a megjelenés óta, amiket most egyedi kuponokkal még tovább csökkenthettek!

OP 02

 Az új OnePlus család több taggal debütált, de a fő attrakció természetesen a OnePlus 7 Pro, így ebben a verzióban találhatóak meg a legnagyobb újítások – elég ütős konstrukció lett. Méretét tekintve 162,6 x 75,9 x 8,8 milliméter a fizikai kiterjedése, tömege ehhez mérten nem kevés, 206 grammos. Ezt a testet a továbbfejlesztett, állítólag 200 százalékkal erősebb rezgőmotor mozgatja. A közel kávamentes előlapot a 6,67 hüvelykes, QHD+ (1440 x 3120 pixel) felbontású kijelző teríti be, ami 90 Hz-es képfrissítéssel dolgozik és támogatja a HDR10+ -t.  Alatta található az ujjlenyomat-olvasó, a az érzékenységgel egy ilyen nívós modell kapcsán vélhetően nincs probléma. A notch lemaradt, a 16 megapixeles előlapi kamera motorikusan emelkedik ki a házból, ami esést érzékelve azonnal vissza is húzódik.

Hardveres tekintetben nincs sok különbség az előző modellhez képest, a központi egység megegyezik (Snapdragon 855), az akkumulátor hízott meg 4 000 mAh-ra, ami már önmagában erős pozitívum, de további pirospontot érdemel az a tény, hogy 30 wattos Warp Charge (ez gyorsabb, mint a Fast Charge) töltési módozattal pillanatok alatt telepumpálhatjuk naftával. A kamera itt már háromrészes, a főszenzort — ami 48 megapixeles (f/1,6) — egy 8 megapixeles telés szenzor háromszoros optikai zoommal (f/2,4), valamint egy 16 megapixeles 13 milliméteres, 117 fokos ultraszéles látószögű kamera egészíti ki. A memóriavariációk  közül választhatjuk a 6/128 GB-os, illetve a 8/256 GB-os verziót, de akinek ez nem elég, annak lehetősége lesz a 12/256 GB-os változatot is megvásárolni. A szoftver megegyezik a sima OnePlus 7-en dolgozóval, tehát Android 9.0-et (Pie) kapunk az Oxygen OS 9.5-el kiegészítve.

OP 03

A Banggood webáruházban a két kisebbik kiépítés ára sokat esett a debütáláshoz képest, amelyet a megadott kuponkódokkal még tovább csökkenthettek! Szállítási módnak válasszátok az EU Priority Line-t, amivel VÁM- és ÁFA-mentesen fog megérkezni a hőn áhított csúcsmodell, ráadásul ezt a webáruház most párszáz forintért biztosítja a termékek mellé! Előrendeléses akció, de pár napon belül érkezik a készlet!

Az álomtelefon beszerzéséhez kattins az alábbi linkre:

OnePlus 7 Pro – 6 GB RAM/128 GB ROM 670 dollár (~194.990 Ft) kuponkód: BG7PRO6

OnePlus 7 Pro – 8 GB RAM/256 GB ROM 760 dollár (~219.990 Ft) kuponkód: BG7PRO8


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: