A régóta várt Mi Band széria már készletről érkezik és az ára is barátságosabb.

 miband4 intro

Lényegében már minden technikai paramétert ismertettünk az eszközről, de azért gyorsan összefoglalnánk a lényeget. A kijelző mérete 0,95” lett (az elődé 0,78” volt, így 39,9%-os a növekedés), valamint az OLED panelt AMOLED váltotta fel, amely 120 x 240 pixel felbontású színes egység, ezt egy 2.5D-s üveg védi.

X MiBand4 02

Az akkumulátor mérete növekedett, így már 135 mAh-val gazdálkodik az aktivitásmérő. A telep méretét azért növelte a gyártó, hogy a készenléti ideje ne csökkenjen a korábbi típushoz képest, így nagyjából 22 nap készenléti időre számíthatunk. A visszatöltést 2 óra alatt végezhetjük el, ehhez szerencsére már nem kell a magot kivenni a pántból, a Hey+-hoz hasonlóan a töltő hátulról kapcsolódik hozzá. A vízállósága megmaradt, így képes az 5ATM nyomásnak (50 méterig) ellenállni. A Xiaomi szerint az új, 6 tengelyű mozgásérzékelő szenzornak köszönhetően mind a négy úszásnemet képes felismerni, és közben az aktivitást mérni. Ezen sportágon kívül még monitorozhatjuk vele a sétálást, a bel- és kültéri futást, a kerékpározást, valamint a tornát. Az érzékelőkön csiszoltak a szakemberek, így még pontosabb eredményeket kapunk majd a Mi Band 4-től, amit továbbra is a Mi Fit alkalmazással lehet teljes értékűen használni, a Bluetooth egység pedig már 5.0-ás verzióra váltott, így még energiatakarékosabb lett a kommunikáció. 

X MiBand4 03

Kétféle verzióban lehet megvásárolni. Az „alap” verzió, ami ezekkel a specifikációkkal rendelkezik, illetve van egy NFC képes változat is – ez viszont egyelőre csak az AliPay és WeChat Pay-jel használható fizetésre, tehát egyelőre sok előnyt nem tudunk belőle kamatoztatni.

miband4 intro 2

Az NFC nélküli Global verzió a TomTom webáruházban már elérhető, a szállítás a jövő hét elején kezdődik meg, szóval érdemes időben léépni a rendeléssel. Az ára már némileg csökkent a bejelentés óta, jelenleg 43 dollár (~12.290 Ft), a szállítása pedig ingyenes!

A termék megvásárlásához kattins ide:

Xiaomi Mi Band 4 Global 


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert amit mi nem találunk meg, olyan kupon nincs is!  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: