Egyik gyártó sem lazsálhat, ha lemarad, akkor nem tud később felzárkózni a kiélezett versenyben, vagy csak nagyon nehezen.

Vivo 00

A kínai gyártók az ázsiai régióban már nem tudnak terjeszkedni, így nincs más választásuk, mint nyugat felé kacsintgatni. Így a Xiaomi után a Vivo is beköszön az európai kontinensre, ugyanis Oroszország és Kazahsztán után Ukrajnában is helyi márkaképviseletet és szervizközpontot hoznak létre, így hivatalosan is megjelennek az országban. Természetesen ez nem minden, lokalizált közösségi médiát próbálnak nagy erőkkel kiépíteni, ehhez keresnek PR menedzsert, dizájnereket, értékesítési vezetőket és a közösségi médiában is megjelentek az anyanyelvű oldalak – bár itt még egy poszt sincs, de hamarosan változni fog a helyzet. Azt előre lehet sejteni, hogy nem állnak meg a terjeszkedésben a keleti szomszédunknál, remélhetőleg hamarosan nálunk is – és más országokban is hivatalos márkakereskedés(eke)t fognak nyitni, amit szeretettel várunk, hiszen remek és innovatív készülékekkel örvendezteti meg a gyártó a nagyérdeműt, amiről öröm írni és – reméljük – olvasni is.

Vivo 01

A következő hír a gyártó háza tájáról pedig az új szupergyors töltésről szól. Ezt egyenesen a sanghaji MWC-n fogják élőben prezentálni a jövő héten, ami brutálisan erős lesz, ezt a neve is igazolja, SuperFlash Charge névvel illetik. A rendszer nincs elaprózva, a 120 wattos SuperFlash Charge rendszer 5 perc alatt képes egy 4000 mAh-s telepet 50%-os töltöttségre hozni. A teljes feltöltése a telepnek alig 13 percet vesz igénybe, ami rekord lesz ebben a szegmensben. A töltést egy már létező, de módosított 5G-s készülékkel demózza a gyártó. Jelenleg az Oppo féle 50 wattos Super VOOC a leggyorsabb töltési mechanizmus, eddig a Xiaomitól érkezett hír a 100W-os töltési lehetőség jövőbeni érkezéséről, illetve a Samsung elvileg a Note 10-zel hozná el ugyanezt a teljesítményt.

Vivo 02

Itt jegyezném meg, hogy egyik gyorstöltési mechanizmus sem végleges még, a Vivo is csak prezentálja majd, a kész termékre akár hónapok múlva számíthatunk.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert amit mi nem találunk meg, olyan kupon nincs is!  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: