Kevés pénzből szeretnél jó telefont? Nem lehetetlen!

Minden hónapban összeválogatjuk nektek azokat a telefonokat, amiket az adott hónapban a leginkább kedvelünk. Ebben az évben komoly változásokon ment át a belépő szintű mobilok piaca. Az év elején még a négymagos processzorok uralkodtak, de most, 2017 utolsó hónapjában már a nyolc- és tízmagos megoldások vannak többségben. Lássuk hát, hogy milyen menő telefont vehettek decemberben 30 ezer forint alatt!


 

Xiaomi Redmi 5A >

 

A lista első helyére a Xiaomi új, belépő szintű telefonja, a Redmi 5A futott be. Ez a telefon már az idei kiadású Xiaomikhoz tartozik, múlt hónapban még az elődjének számító Redmi 4-et tettük az olcsó telefonok listájába. A forma a hagyományos, de szép Xiaomi vonalat képvisel. A képátló 5 col, vagyis a telefon a mai óriások mellett szinte eltörpül. A képarány maradt a régebben megszokott 16:9-es, a felbontás pedig HD, vagyis 1280 x 720 pixel. Ez ehhez a képátlóhoz véleményünk szerint elég is.

A telefon erejét egy Qualcomm Snapdragon 425 adja, ami 1,4 GHz-es órajelen teker. Kamerákból két darabot találunk, az előlapi 5- a hátlapi pedig 13 megapixeles. Kapunk egy rakat szenzort is, az egyetlen apró hiányérzet a telefonnal kapcsolatban az ujjlenyomat érzékelő hiánya. De ne legyünk telhetetlenek, a fenti áron egy új generációs Xiaomi igazán jó üzlet.

Itt találsz további információkat: Xiaomi Redmi 5A ~ 25 500 Ft


 

LETV LeEco Le S3 X626 >>

leeco_le_s3_x626_2.jpg

A  LETV LeEco Le S3 X622 nevű telefon egy tízmagos Helio X20 processzort kapott. A proci mellett egy Mali T880 grafikus gyorsítót, 4 GB memóriát és 32 GB háttértárat találunk. A kijelző FullHD, a kamerák 8- és 21 megapixelesek. A telefon vonalvezetésé a klasszikus dizájnt követi, kicsit hasonlít a Xiaomi készülékeire. Ennek egyszerűen azaz oka, hogy a LETV úgy gondolta, hogy megpróbálja a Xiaomi által kitaposott utat járni, és az ő mintájukra nagy gyártóvá válni. A telefonjaik nagyon jók, a beépített hardverhez képest nagyon olcsók, így napjaink egyik legjobb vételének számítanak. Ugyanakkor jó tudni, hogy a cég jövője még mindig bizonytalan. Úgy tűnik, hogy az amerikai piacon túl gyorsan növekedtek, ehhez pedig nem voltak meg a kellő pénzügyi alapok, így a csőd szélére sodródtak. Ez nem jelenti azt, hogy félnünk kéne a telefonjaiktól, hiszen azok rendkívül fejlett, jól megépített készülékek.

Itt találtok további információkat és képeket a telefonról: LETV LeEco Le S3 X626 ~ 26 000 Ft


 

Leagoo T5c >>>

 

A cégnek sokáig a T5 volt a legkedveltebb telefonja. A T5c ezt a hagyományt igyekszik továbbvinni, és nem is esélytelenül. Az egyszerű, klasszikus formájú házban komoly hardvert találunk. A központi egységben egy nyolcmagos, 1,8 GHz-es processzor és egy Mali-T820 MP2 grafikus gyorsító dolgozik. A RAM 3- a ROM pedig 32 GB. A hardver felett egy 5,5 colos FHD kijelzőt bámulhatunk, aminek felbontása 1920 x 1080 pixel.

A telefonon három kamerát találunk, az előlapon egy 5 megapixeles, a hátlapon pedig egy 13+2 megapixeles kamera kombó dolgozik. A telefon akkumulátora a kategóriának megfelelő 3000 mAh kapacitású.

Ha többet szeretnétek róla tudni, akkor kattintsatok ide: Leagoo T5c ~ 26 000 Ft


 

Vernee Thor E >>>>

thore.jpg

Ez a telefon már a múlt havi válogatásba is belekerült, és nem véletlenül! A Vernee telefonja több szempontból is jó vételnek számít. Először is azért, mert ennyi pénzért már nyolcmagos processzort találunk benne, másodszor azért, mert az ajánlott minimum 2 GB memóriánál több, pontosan 3 GB van benne, harmadszor pedig azért, mert ezért nagyon kellemes árért még egy termetes, 5020 mAh kapacitású akkumulátort is kapunk hozzá, amivel a megszokottnál jóval hosszabb akkumulátoros üzemidőt érhetünk el. A nagy akkuhoz kapunk szerencsére gyorstöltési funkciót is! Egyéb tekintetben a telefon kiépítése átlagosnak mondható. A klasszikus külső mögött egy jól összehangolt belsőt találunk. A processzor nyolcmagos, 1,3 GHz-es, a kijelző pedig 5 colos és HD felbontású. A kamerák 5- és 8 megapixelesek, amik ebben a kategóriában teljesen elfogadhatóak, így a telefon a fenti áron tényleg jó vételnek számít!

A telefonról itt lesznek további képek és információk: Vernee Thor E ~ 27 000 Ft


 

Xiaomi Redmi 4X >>>>>

xiaomi_redmi_4x_3.jpg

A Xiaomi Redmi 4X a belépő szintet képviseli a Xiaomi kínálatában. Igaz még nem az új ötös szériából érkezett, de akkor is meglepő, hogy ebbe a legolcsóbb válogatásba befért, hiszen nyolcmagos Xiaomit eddig csak a középkategóriába tudtunk bepréselni.

A telefont a Snapdragon 435-el, a cég nyolcmagos processzorával szerelték fel, ami mellett Adreno 505 grafikus gyorsítót, 2 GB memóriát és 16 GB háttértárat találunk. A beépített akkumulátor 4100 mAh-ás, szóval ezzel sem lesz problémánk! A kijelző 5 colos, HD felbontású. A készülékben találunk egy 5- és egy 13 megapixeles kamerát, GPS, A-GPS, GLONASS és Beidou támogatást a navigációhoz, valamint kapunk gyorsulásmérőt, giroszkópot és gravitációs szenzort is. A Bluetooth 4,2-es szabványú, és van persze wifi is, b/g/n szabványok támogatásával.

Ez a telefon igazi meglepetés tehát ebben az árkategóriában, még úgy is érdemes erősen elgondolkozni rajta, hogy nem támogatja a B20 800 MHz-es LTE szabványt.

Itt találtok további információkat: Xiaomi Redmi 4X ~ 29 500 Ft