Remek eladási statisztikát produkál a Xiaomi önállósított brandje, ami nem meglepő.

redmi7

A Redmi első önálló néven futó telefonja a Note 7 volt. A kereskedelmi forgalomba kerüléskor az első százezer darabos készlet mindössze 10 perc alatt fogyott el, ami nem meglepő, hiszen a mobil kiváló ár/értékkel bír – ahogy a többi Xiaomi égisze alatt megjelenő készülékre igaz ez az állítás. De (szerencsére) a vásárlási kedv nem lanyhult, így a vállalat 129 nap alatt már 10 millió eladott példánynál járt – erről májusban mi is írtunk itt – ami szintén figyelemre méltó adat. A telefon már nem fiatal – a megjelenése óta eltelt bő fél év – de a széria iránt nem lanyhul a kereslet, a teljes családból – ami felöleli a Redmi Note 7, a Redmi Note 7 Pro, a Redmi 7, Redmi Note 7S készülékeket – már 15 millió eladott darabnál jár.

Redmi Note 7 0 5

Ezen nem is csodálkozunk, elvégre a középkategória egyik legjobb telefonjáról van szó. Amennyiben nem ismernéd, vagy csak kíváncsi vagy rá, a tesztünket itt elolvashatod, eddig mindenki csak pozitívan értékelte a telefont.

A Banggoodon most a nyári akció keretében igen jutányosan lehet megvenni a telefonokat, így ha szeretnél egy Redmi Note 7-et, érdemes itt szétnézni – ne feledd, szállításnál válaszd az EU Priority Line módot, hogy garantáltan VÁM és ÁFA mentesen érkezzen meg a csomag:

Redmi Note 7 modellek


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert amit mi nem találunk meg, olyan kupon nincs is!  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: