A Xiaomi a gamer telefonját is felvértezi a legújabb Qualcomm processzorral, gyorsan le is tesztelték.

BlackShark2Pro 01

Idén márciusban hullt le a lepel a kínai vállalat játékosoknak szánt telefonjának második kiadásáról. Mivel a csúcsprocesszor frissült, ők is felturbózzák a mobilt, ezért az új modell a várakozások szerint július 30-án debütál majd. A belső hardverelemeknél a Snapdragon 855 helyére kerül a frissebb 855 Plus, a memória és a tárhely kiosztás marad a régi, ahogy minden más is. A külső változik még kissé, a Pro modell hátlapja több üveget fog tartalmazni, illetve két RGB LED csík is világít majd a Black Shark logón kívül – így lehet majd megkülönböztetni a mezei variánstól. Az új készülék már támogatni fogja az 5G-s hálózatokat is, ezt már korábban megerősítette a vállalat.

Ahogy annak lennie kell, az új jövevény azonnal megmérettette magát, így az AnTuTu-ban 405 598 pontot ért el, míg a Black Shark 2 csupán 375 592 pontig jutott. A Geekbenchnél egymagos teszten 3 632 pontot szerzett – az előd 3 427-et, a többmagos tesztben már 11 304-et az előd 10 762 pontjával szemben.

Készült egy kedvcsináló teaser videó is az új cápához, meg kell hagyni azért elég “viccesre” sikerült…

A Xiaomi tényleg kimaxolja azokat lehetőségeket, amivel a gamereket célozza meg. Bár az ilyen tesztpontszámok túl sokat nem jelentenek, abban biztosak lehetünk, hogy nem lesz gond a Black Shark 2 Pro sebességével.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert amit mi nem találunk meg, olyan kupon nincs is!  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: