A márka a nagysikerű V3-as telefon utódját következő hónap 13-án mutatja be a nagyérdeműnek, ami megörökli a flipes kialakítást.

MotoRazr 01

Sokan emlékeznek még az egykor szebb napokat látott cég egyik ikonikus telefonjára, amely flipes kialakítással rendelkezett. Penge vékony volt – az akkori viszonylatban – két kijelzővel, és sokan szerették volna megszerezni maguknak a 2005-ös bemutató után. Nos, úgy látszik a Moto-nál nosztalgikus hangulatban vannak páran, így nemsokára megérkezik a V3 ráncfelvarrott változata. Hivatalosan ugyan még csak a bejelentést tették meg, és a dátumot közölték, azonban korábban már felbukkantak renderképek a készülékről.

MotoRazr 03

A pletykák nem állnak meg a kinézetnél, így azt csiripelik a madarak, hogy a telefon meghajtásáról a Snapdragon 710-es chipje gondoskodik, míg a memória/tárhely kombináció kétféle verzióban, 4/64 GB vagy 6/128 GB-os kiszerelésű lehet. Az akkumulátor – elsőre és másodjára is – elég karcsúnak tűnik, 2730 mAh-ás lesz, ez a telefon vastagságának vékonyságénak köszönhető. Ami a karcsúságot illeti, ez az árcédulára nagyon nem lesz igaz, az ára 1500 dollár (~ 450 000 Ft) körül alakul majd. Ezen nagyon nem is csodálkozom, ha ilyen, hajlítható belső kijelzőt kap a telefon, az rendesen megdobja az árát. Mindenesetre kíváncsian várom majd a részleteket, amint kiderül valami, megosztjuk veletek is.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: