Full HD+ AMOLED panel, 48 MPX-es kamera, Snapragon 710 – ezen az áron verhetetlen!

xiaomi mi 9 lite promo

A Xiaomi folytatta az idén elindított átcímkézős hagyományát, melynek értelmében egyes telefonokat más néven mutat be Kínában, és más néven a világ többi részén. Így volt ez az Mi A3 esetén és így lett a nagytestvérrel is. Az Mi 9 Lite ugyanis nem más, mint a Kínában Mi CC9 néven árusított modell. Számos kellemes tulajdonsággal bír, ezek közül kiemelendő a vételár és az AMOLED panel, de nézzük kicsit konkrétabban!

A hardver nem nagy meglepetés: FHD+ AMOLED kijelzőt kapunk, alatta ujjlenyomatérzékelővel, a központi egység egy Snapdragon 710 (két 2,2 GHz-es Kryo 360 + Hexa 1,7 GHz-es Kryo 360 CPU-k, Adreno 616 GPU). A RAM mennyisége a 6 GB révén bőségesen elegendő, a beépített tárhely mennyisége pedig 64 vagy 128 GB lehet, de igény esetén ez akár 512 GB-os microSD kártyával is bővíthető. Hátul három kamera, ebből a főkamera egy 1,79-es rekeszértékű, 48 megapixeles darab (SONY IMX), mellette egy 8 megás ultraszéles látószögű objektív és egy 2 megapixeles mélységszenzor. A szelfikamera 32 megapixeles. Az akkumulátor kapacitása 4030 mAh, amit 18 wattos QC4.0 gyorstöltéssel pumpálhatunk tele elektronokkal. A szoftver gyári állapotban az Android 9 MIUI 10 felülettel, de hamarosan mindkét vonalat frissíti a Xiaomi.

Mint minden újdonságnak az elején, az első hetekben a Mi 9 Lite-nak is megkérték az árát, mostanra azonban feltöltődtek a készletek és beállt a dolog. Kaptunk viszont két olyan, friss kupont, amivel a 70.000 forint körüli ársáv királyává koronázhatjuk a Xiaomi Mi 9 Lite-ot, és ezzel együtt magunkat is. Természetesen megosztjuk veletek, de ha szimpatizáltok a modellel, ne halasszátok sokáig a dolgot, mert a kuponhoz kapcsolódó akciós darabszám elég szűkös. Szállítási módnak válasszátok az EU Priority Line opciót, amivel vám- és áfa-mentesen fog érkezni a hőn áhított telefon.

A rendeléshez kattints a megfelelő linkre!

Xiaomi Mi 9 Lite 6 GB/64 GB – Global Version
Kuponkód – BG9LGG – 219,99 dollár (64.590 ft)

Xiaomi Mi 9 Lite 6 GB/128 GB – Global Version
Kuponkód – BG9L8CL – 239,99 dollár (70.990 ft)


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: