Vannak dolgok, amik nélkül lehet élni, csak nem érdemes.

digoo wc

A hétvégi céltalan böngészgetés közben akadt meg a szemem az alábbi csecsebecsén. Mikor megláttam, rögtön arra gondoltam, hogy egyrészt a családnak feltétlenül szüksége van egy ilyenre (akár kettőre, mert két WC van), másrészt arra, hogy ezt meg kell mutatnom nektek is. Vélhetően sokaknak ismerős az a szituráció, amikor éjjel, vagy legalábbis még sötétben jön rá az emberre a szükség, és még nem vetette el a visszaalvás lehetőségét. Ilyenkor nyilván nem célszerű erős villanyfényt kapcsolni, mert az hamar fel tudja csipegetni az álomhoz visszavezető útra leszórt apró kis magvakat.

digoo wc2

Csont sötétben viszont mégiscsak neccesek a WC-műveletek, pláne, ha állva végezzük a rövidebb időt igénybe vevő opciót. A Digoo Kr. u. 2019 évvel felismerte a problémát, és megalkotta a megoldást a DG-TL280 személyében, ráadásul ezért szinte csak egy jelképes összeget kér honorárium gyanánt. Mi is ez pontosan?

Digoo DG-TL280

Lényegében nem mást, mint egy hangulatfény – és tudjuk, hogy ahova igazán kell a hangulat, az a WC! A lámpa több nyalánkságot is kínál tulajdonosa számára:

  • 8-féle színnel képes világítani (fixált mód, vagy automata váltás)
  • fényérzékelő szenzorral van ellátva, nappal nem kapcsol be
  • mozgásérzékelőt tartalmaz, így csak akkor kapcsol be amikor szükség van rá (utolsó mozdulatot követően 2 percig)
  • könnyű felszerelni, hajlékony
  • a külső egység is világít, irányfényt sugározva

Specifikáció:

MárkaDIGOO
ModellDG-TL280
8 színű mozgásérzékelős LED világítás
Világítótest átmérő75 mm / 2,95 hüvelyk
Rugalmas rögzítő mérete102 mm / 4,01 hüvelyk
Érzékelési távolság> 3m
Érzékelési szög 120 °
AnyagPC + ABS
Fényforrás4 x LED (2835)
1 x LED (RGB) 
FunkcióPIR mozgásérzékelő
8 színű éjszakai fényforrás
felületi fény
Üzemi hőmérséklet-20 ℃ – 45 ℃
VízállóságIP20
Névleges feszültségDC 4.5V
Tápegység3 x AAA elem (nem tartozék)
Statikus áram60 uA
LED áram60 mA
LED élettartama 30000 óra

A csomag tartalma:

  • 1 darab Digoo DG-TL280 LED-es WC világítás
  • 1 darab Digoo DG-TL280 angol felhasználói kézikönyv
  • 1 darab Digoo DG-TL280 eredeti színes ajándékcsomag
  • 12 hónap gyártói garancia

digoo wc3

A Digoo DG-TL280 nem csak praktikus, hanem dizájnban is képes hozzátenni a helyiség hangulatához, akár külön blokkban, akár fürdőszobában van elhelyezve a reggeli hírolvasások szeretett színhelye. A 6,28 dolláros vételár sem az az összeg, ami miatt ne jutna WC-papírra, de ezt a BGTL2803 varázskuponnal majdnem felezhetjük, ugyanis a csökkentett ár 3,44 dollár, azaz ~ 1000 ft, ráadásul az alap (standard) szállítási mód ingyenes.

Ha te sem akarsz tovább a Digoo DG-TL280 WC-világítás nélkül élni, azt egyrészt maximálisan meg tudom érteni, másrészt az alábbi linken beszerezheted:

Digoo DG-TL280 WC hangulatvilágítás
kuponkód: BGTL2803


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: