Mostanra széles körben elérhető a Global verzió, az akcióknak köszönhetően pedig a Mi 9 Lite kihívója lett.

redmi8pro intro

A Redmi 8 család legizmosabb tagja elég sok mindben eltér a Note 8-tól. A Snapdragon 665 helyet MediaTek Helio G90T (+ Mali-G76 GPU) került bele, ami energiahatékonyság szempontjából valamelyest elmarad a konkurens gyártótól, ellenben a mérések alapján teljesítmény tekintetében nagyon meggyőző a G90T. A többletfogyasztást nagyon okosan nagyobb akkumulátorral igyekszik kompenzálni a Xiaomi/Redmi, ugyanis a Proba 4500 mAh-s telep kerül. A rendszermemória mennyisége 6 GB, illetve 8 GB lehet, tehát lesz segítsége a Helio G70T-nek. Tárhelyből a szokásos kiépítések jönnek, 64 kontra 128 GB.

note8 pro 1

Az előlapot vizsgálva a felbontás és a notch maradt, a méret viszont nőtt, a kijelző 6,53 hüvelykes IPS panel, valósághű színekkel. Az előlapi kamera felbontása 20 megapixel, míg a hátsó kameranégyes változatlan maradt, leszámítva a főkamerát, ami azért rendkívül érdekes, mert ebben a modellben debütált a Samsung 64 megapixeles ISOCELL Bright GW1-es típusú szenzora, ami 0,8 mikronos szenzorpixelekkel és quad bayer színszűrővel teszi a dolgát, tehát a képalkotás jellege megmaradt.

note8 pro 2

Ez egyben azt is jelenti, hogy képpont-egyesítéssel kapjuk a legjobb eredményt. Az ujjlenyomat-olvasó hátra került, és ebből a modellből nem hiányzik az NFC chip sem (természetesen kétsávos WiFi, Bluetooth 5.0 és GPS is rendelkezésre áll, sőt, van FM rádió és infra port is). A Redmi Note 8 Pro fekete, fehér és zöld színekkel hódít. A doboztól és a csomagolástól megszabadítva Android 9.0 (Pie) és MIUI 10 dolgozik a vason, de az alaprendszer hamarosan Android 10-re, a MIUI pedig 11-re frissül majd.

Mint minden újdonságnak az elején, az első szállítmányokon volt egy kicsinek nem mondható felár a Note 8 Pro-n, mostanra azonban feltöltődtek a készletek és beállt az árszint, sőt. A frissen érkezett két ropogós kuponkódokkal egy elég komolyat tudunk még faragni az aktuális listaáron is. Természetesen megosztjuk veletek, ahogyan azt is, hogy az akciós készlet mindössze 200 darabra szól (amin egy világnak kell osztoznia), szóval nem biztos, hogy a kivárás a jó taktika. Szállítási módnak válasszátok az EU Priority Line opciót, amivel vám- és áfa-mentesen fog érkezni a hőn áhított telefon. Ha tetszenek a Note 8 Pro paraméterei, de inkább kisebb méretet szeretnél AMOLED panellel, akkor a Mi 9 Lite lesz a választásod – az azzal kapcsolatos akciót itt találod: LINK

A rendeléshez kattints a megfelelő linkre!

Xiaomi Redmi 8 Pro 6 GB/64 GB – Global Version
Kuponkód – BG86PGG – 219,99 dollár (64.690 ft)

Xiaomi Redmi 8 Pro 6 GB/128 GB – Global Version
Kuponkód – BG8PGG – 229,99 dollár (67.590 ft)

facebook button final

Ha a kupon már nem működik, írj nekünk a facebookon a gombra kattintva, és elküldjük a legfrissebbet!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: