Ugyan nem ezzel fogunk party-hangulatot teremteni a házibuliban, de zenehallgatásra ideális.

Tronsmart 01

Ma már lépten-nyomon találkozunk Bluetooth-os hangszórókkal, nagyon népszerűek a fiatalok körében. Utcán kifejezetten idegesít, ha valaki így hallgat zenét, de otthon munka/házimunka közben nekem mindig szól valami a háttérben. A laptopok, mobiltelefonok beépített hangszórói nem az igaziak, szeretem, ha a mély hangok mélyek, ha hallom a szöveget és egyszerűen csak élvezem a zenét – erre ez a szerkezet ideális. Bármilyen, Bluetooth képes eszközzel párosítható pillanatok alatt, így a fránya kábelek sem zavarnak minket, és bárhova le tudom tenni, hogy ne legyen útban. Ezt azért is tehetjük meg, mert a mérete mindössze 175 x 69 x 53 milliméter, a tömege pedig 470 gramm. A hasáb alakú hangszóró színe fekete, a designja minimális.

Tronsmart 02

Csak a legszükségesebb dolgokat találjuk meg rajta, a tetején kaptak helyet a kezelőgombok, úgymint a bekapcsológomb, az eszköz párosításához szükséges gomb, a zene elindításár/megállítására való- és a hangerőszabályozó gombok. Némelyik multifunkciós, így például a bekapcsológombbal tudjuk aktiválni a személyi asszisztenst (Cortana, Google Assistant, Siri), vagy a Play gombbal tudjuk felvenni- vagy letenni a hívást – mivel kihangosítóként is helytáll a speaker. A hátoldalon – már ha van ilyen neki, mivel teljesen szimmetrikus – egy kis ablak mögött kapott helyet a micro SD kártyanyílás, az USB Type-C port – amivel feltölthetjük, és a 3,5 mm-es jack csatlakozó, amivel „vész” esetén össze lehet kötni pl. egy telefonnal/tablettel. Az előlapon (és a hátoldalon egyaránt) csak a márkanév található, míg bal oldalon egy kis fül kapott helyet, így egy kötéllel/karabinerrel rögzíthetjük bárhová. Az előlap takarása mögött találjuk a két, egyenként 10W-os hangszórót.

Tronsmart 03

Az energiaellátásért egy 3600 mAh-ás akkumulátor felel, amelyet nagyjából 3 óra alatt lehet feltölteni, és a lejátszási idő (50%-os hangerőn) elérheti a 24 órát is! A Bluetooth chip szabványa 5.0-ás, ezzel energiatakarékosan tud üzemelni, a hatótávja pedig nyílt terepen a 30 métert is elérheti. A szabadban sem kell nagyon féltenünk a szerkezetet, IPX7-es védelemmel rendelkezik, így kempingezni is magunkkal vihetjük. Mint korábban írtam, micro SD nyílás is található a hangszórón, így arról is képes megszólaltatni a zenét, szerencsére a legnépszerűbb formátumokkal könnyen elboldogul, legyen szó WAV, FLAC, APE, MP3 fájlokról.

TulajdonságokMárka: Tronsmart
Modell: T2 Plus
Kompatibiliás: Kompatibilis az összes Bluetooth-képes eszközzel
LeírásBluetooth: Bluetooth 5.0
Bluetooth kompatibilitás: A2DP / AVRCP / HFP
Kimenet: aximum 2×10 W 
Átviteli távolság: maximum 30 méter (nyílt terepen)
Védelem: IPX7 (150 -1000 mm merülési mélységig vízálló)
Játékidő: akár 24 óra (50% hangerőn használva)
Akkumulátor: 3600 mAh
Töltési bemenet: DC 5V / 2.0A
Töltési idő: 3 óra
Támogatott fájlformátumok: WAV / FLAC / APE / MP3 (SD kártyáról)
Méretek és tömegMérete: 175 x 69 x 53 mm
Tömeg: 470 ± 5 g
Csomag tartalma1 x Tronsmart Element T2 Plus Bluetooth hangszóró
1 x USB töltőkábel
1 x 3,5 mm audiokábel
1 x Tartókötél
1 x Kezelési útmutató
1 x Garanciakártya

Tronsmart 04

A Tronsmart T2 Plus vezeték nélküli hangszóró most a Geekbuying webáruházban a 3ZO3MZFD kuponkóddal 25,99 $ (~7 690 Ft) ellenében megvásárolható, és a legjobb, hogy az európai raktárból rendelve az EU GLS Express szállítás mindössze 1,38$ (~400 Ft), és pár nap alatt itt is van. Ha BT hangszórót szeretnél vásárolni, csapj le erre a remek ajánlatra!

A vásárláshoz kattints ide:

Tronsmart T2 Plus Bluetooth hangszóró

Kuponkód – 3ZO3MZFD – 25,99 dollár (7.690 ft)

facebook button final

Ha a kupon már nem működik, írj nekünk a facebookon a gombra kattintva, és elküldjük a legfrissebbet!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!
facebook button final

Vásárlási segédlet: