A vezeték nélküli hangszórók áradatában felüdülés egy ilyen, nem hagyományos szerkezetről pötyögni, ami összhangban lehet a bútorokkal .

Hordozható hangszórókkal kapcsolatban temérdek írásunk akadt már, de ezek 99 %-a – ha nem 100 %-a – kifejezetten a hordozható kategóriába tartozott. Ugyan ez sincs helyhez kötve, azonban erről nehezen tudom elképzelni, hogy például egy túrázás alkalmával magunkkal vigyük. De egy kerti sütögetéshez, vagy filmnézéshez sem hiszem, hogy ezt használnánk. Akkor mire is jó ez? Tehetitek fel a kérdést, és én rávágom, hogy például a konyhában jöhet jól főzés – vacsora közben. Vagy a nappaliban munka közben, hogy valami kis zene szóljon a háttérben. De akár egy gyors telefonbeszélgetést lezavarni rajta – de erről majd később. Vágjunk is bele.

Apró szerkezetről beszélünk, a mérete 8,3 x 3,4 x 8,0 centiméter, a tömege mindössze 162 gramm. A külső borítás fa (vagy utánzat), míg az előlapján a hangszórókat fekete/fehér színű rács takarja. A tetején összhangban a házzal csupán négy vezérlőgomb kapott helyet, amelyekkel ki- és bekapcsolni tudjuk, a hangerőt szabályozni és a zenét elindítani, megállítani. A csatlakozók a hátlapon találhatók, itt kapunk egy AUX bemenetet, a töltő portot, és egy TF kártya helyet. Ezeken kívül egy reset gomb, egy LED – töltés közben világít – és a mikrofon található.

A mikrofonnak hála kihangosítóként is használhatjuk a kis hangszórót, amely bizonyos esetekben jól tud jönni. A zenét a 3,5 mm-es jack csatlakozón kívül Bluetooth-tal is át tudjuk rá küldeni. Ebből a 4.2-es verziót kapjuk, amivel a telefonhívások is átmennek rá. A hangokat egy 52 milliméteres hangszóró szólaltatja meg, a teljesítménye a Bakeey A60-nak mindössze 3 W. Ez nem valami sok, éppen ezért írtam már a bevezetőben is, hogy ezt inkább csak beltérben tudom elképzelni. Az energiát egy 600 mAh-ás akkumulátor tárolja, amely nagyjából 8 órányi működést tesz lehetővé. Ennek újratöltése sem vészes idő, nagyjából 2 óra alatt teljesen feltölt a szerkezet.

Szerintem egész jól néz ki a fa borításnak hála. Nem ezzel fogunk partyzni, de nem is erre szánták. A tudása szerény, de szerencsére az árcédula most igazodik hozzá. A Banggood-on akciósan 13,99 $-ba (~4 390 Ft) kerül, míg a szállítása 1,78 $ (~560 Ft). A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Bakeey A60 mini Bluetooth hangszóró


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!
facebook button final

Vásárlási segédlet: