Aki emlékszik erre a (kissé átírt) reklámszövegre… az nem ma kezdte az ipart. Na, itt Erika nem kap szerepet – mint ahogy az eredeti szövegben, ellenben kedvenc kínai gyártónk nagyon is.

Ennél a porszívónál már elfelejthetjük a gégecsövet, a 2-3 méteres kábelt, de a kézierőt is. A legjobb, hogy akkor is tettre kész, amikor mi távol vagyunk az otthontól, így mire hazaérünk, tisztaság fogad minket. Szép, okos, nem eszik sokat –mármint áram tekintetében – megteszi, amit kérünk és olcsón jöhetünk ki vele. Kell ennél több?

Ez egy 2 in 1 eszköz, amely nemcsak felszívja a port, de fel is mos nekünk, ha arra kérjük. A szívóteljesítménye 2 200 Pa, míg az akkuja 120 percig bírja a munkát, és összesen 200 négyzetméternyi területet képes megszabadítani a mindennapi kosztól.

A mérete 350 x 350 x 94,5 milliméter, míg tömege 4,4 kilogramm. Színe fehér, a tetején kis arany beütéssel – ettől nekem kissé nőiesnek hat, de hát, ha lenne egy, nagy duzzogva csak használnám. A teljesen homogén kinézetet a tetején egy kis kitüremkedés (kémlelőnyílás) töri meg, ebben kaptak helyet az érzékelők. Összesen 12-t aggattak rá, amelyek segítik elkerülni az akadályokat. Az LDS rendszerének hála pontos térképet készít a lakásról, így mindig tudni fogja a pontos helyét. Mind ezek mellett az AI rendszer is besegít a takarításban, amelynek hála alaposabban szedi össze a koszt, és ezzel egyidejűleg az energiával is spórol.

A szennyeződések összegyűjtése egy 200 milliliteres portartályban történik, ami mellett egy 300 milliliteres víztartály is található. Az AI itt is szerepet kap, mégpedig abban, hogy Y típusú felmosást végez, amely szimulálja a kézi és a gépi tisztítást, így nagyobb hatékonysággal dolgozik. A VIOMI SE  szinte bármilyen felülettel elboldogul, legyen szó szőnyegről – akár Shaggy típusúról is – de a kerámia, márványpadló sem gond, ahogy a parkettát és a laminált padlót is tisztává varázsolja.

Kisebb akadályokkal – egy küszöb vagy a szőnyeg magassága – is megbirkózik, azonban a „mászóképessége” korlátozott, mindössze 2 centiméter. Az okossága azonban nemcsak a feltérképezésben és az akadályok kikerülésében merül ki, természetesen a saját APP-ján keresztül is vezérelhető. Öt térképet tud menteni, és ezekhez hétféle „menetrendet” lehet tásítani. Így meg tudjuk neki mondani, hogy mikor és hol kell szorgosan dolgoznia. Persze ő sem bírja egész nap szuflával, 2 óra alatt lemerül a 3 200 mAh-ás akkumulátora. Ám ekkor sem esik (senki) kétségbe, ha érzi, hogy mindjárt kidől a sorból, automatikusan visszakúszik az éltető energiát adó töltődokkra, hogy újult erőre kapjon. Ugyanez a helyzet áramszünet esetén, előbb megvárja, hogy teljesen feltöltődjön, utána fog csak ismét munkába állni.

ÁltalánosMárka: Viomi

Típus: SE Pro

Termék megnevezése: Robotporszívó

Szín: Fehér

LeírásAkkumulátor kapacitása: 3200 mAh

Teljesítmény: 33 W

Távirányító: Igen

Automatikus újratöltés: Igen

Virtuális fal: Igen

Emelkedési képesség: 20 milliméter

Tisztítható felület: szőnyeg, kerámia, márvány padló, Shaggy szőnyeg, csempe, fa padló

Por és víztartály kapacitása : 200 és 300 milliliter

Szívóteljesítmény: 2 200 Pa

Zajkibocsátás: 72 dB

Töltési idő: 180 – 240 perc

Munkaidő: 90 – 120 perc

Súly és méretMéret: 350 x 350 x 94,5 milliméter

Tömeg: 4,4 kilogramm

Csomag tartalma1 x VIOMI robot

1 x 2 az 1-ben tartály

2 x oldalkefe

1 x töltőpad

1 x adapter

1 x nedves felmosó

1 x száraz felmosó

1 x  mop

Saját tapasztalatom – még – nincs ezekkel a szerkezetekkel, én az ósdi, zsinóros-gégecsöves-húzogatós porszívót használom, de ezek a szerkezetek egyre jobban mozgatják a fantáziámat. És az sem lenne hátrány, ha elvégezné a piszkos munkát, míg mondjuk, én máshol robotolok. Ha szeretnél megszabadulni a házimunka egy részétől, akkor ez a neked való porszívó. A legjobb, hogy a Geekbuying-on most a VIOMISE kuponnal mindössze 299,99 $ (~93 900 Ft) ellenében a tiéd lehet. A szállítás pedig a cseh raktárból DHL futárral ingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi VIOMI SE robotporszívó

Kuponkód: VIOMISE

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: