A gyártó csúcsmodellje jelentős árleszállítással száll szembe a konkurenciával.

optimus dualos

Kospet okosórákkal már több ízben is volt szerencsénk megismerkedni. Első körben a Hope vendégeskedett nálunk, majd befutott a robosztus Optimus. Mindkét modell különlegessége, hogy okosórás mércével nézve bikaerős hardverrel rendelkeznek és dualOS fut rajtuk, ami a gyakorlatban kétféle operációs rendszert jelent. Az egyik egy Android, a másik pedig egy úgynevezett LiteOS, ami klasszikus aktivitásmérő funkciókat kínál alacsony fogyasztással. A Kospet órái ezen kívül nem nélkülözik az integrált kamerát és a rendkívül vonzó külsőt sem.

Ha felidéznéd, vagy lemaradtál a leírtakról, itt pótolhatod:

 optimus sports

A Kospet Optimusnak létezik egy Pro változata, ami mégtöbb RAM-ot  — 2 GB kontra 3 GB — és mégtöbb tárhelyet — 16 GB kontra 32 GB — préseltek bele a mérnökök. A Pro modellhez korábban prémium ár is társult, most azonban a kistestvér összegéért tehetünk szert az erősebbik kiadásra, mutatjuk is, hogy hol:

A megrendeléshez kattints az alábbi linkre:

KOSPET Optimus Pro 4G LTE Smart Watch 3 GB/32 GB
139,99 dollár (40.990 ft)

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: