Már a skateboard piacra is betört a kínai vállalat, és a tőle megszokott minőségi produktummal rukkoltak elő az ACTON vállalattal karöltve.

XiaomiACTON 01

Maga a cég számomra ismeretlen, de kis kutakodás után kiderült, hogy nem egy szedett-vedett társaságról van szó, a Szilícium-völgyben van a székhelyük, és fő profiljuk az elektromos gördeszkák és rollerek. Na de ennyit róluk, nézzük a terméket! A Xiaomi-ból kiindulva már sejthetjük, hogy nem egy átlagos gördeszkáról van szó, nemcsak elektromos, de (természetesen) intelligens is. A felhasznált anyagok is mutatják, hogy nem bóvlival van dolgunk. Maga a lap (amin állunk) hét rétegnyi kanadai juharfából készül, a többi alkotóelem pedig a repülőgépgyártásnál is használt alumínium-ötvözet. Így a deszka komplett tömege 5 kilogramm, a mérete pedig 70 x 20 x 13,5 centiméter. A színe kétféle szürke, a kerekek neon zöldek lettek.

XiaomiACTON 02

Az alján kapott helyet az elektronika, itt 10 db 18 650-es Samsung akkumulátor tárolja az energiát, a kapacitása 80 Wh, a teljes feltöltés mindössze egy órát vesz igénybe. A szerkezet teljesítménye 500 W, a motorokat az LG adja, amelyek szénkefe nélküliek. A maximális sebessége 22 km/h, a hatótáv 22 km, és maximum 15%-os emelkedőt képes megmászni. Nem is rossz adatok egy gördeszkától. A terhelhetősége 100 kilogramm, így elmondható, hogy szinte mindenki használhatja gond nélkül. Alul beépített LED lámpák teszik egyedibbé a szerkezetet, amelyek valamennyire az utat is képesek megvilágítani, így sötétben is biztonságosabb némileg a közlekedés.

XiaomiACTON 03

Nem lenne Xiaomi, ha extra funkciók nem tartoznának hozzá, így kapunk egyrészt egy vezeték nélküli távirányítót, amellyel többek között elindíthatjuk és megállíthatjuk a gördeszkát. Mobilalkalmazás is rendelkezésünkre áll, ezzel az akkumulátor állapotát, a töltési időt, a megtett távolságot, és az üzemidőt is nyomon követhetjük.

Leírás

Márka: Xiaomi ACTON

Típus: Elektromos gördeszka

Típus: NXT-33001

Szín: szürke + zöld

Anyaga: kanadai juhar, alumínium-ötvözet

Jellemzők

Maximális terheletőség: 100 kg

Maximális hatótávolság: ~12 km

Névleges teljesítmény: 500W

Maximális emelkedő: 15%

Csigaátmérő: 83mm

Csigakeménység: 78A

Munkahőmérséklet: -20°C – +50°C

Tárolási hőmérséklet: -20°C – + 50°C

Tanúsítás: ROHS SRRC

Akkumulátor feszültsége: 36 V

Akkumulátor kapacitása: 80 Wh

Fékrendszer: Smart BMS, Túlfeszültség / Túláram / Túlmelegedés elleni védelem

Töltő bemeneti feszültsége: 100 ~ 240 V, 50 ~ 60Hz

Töltő kimeneti feszültsége: 42 V, 2A

Töltési idő: 1h

Súly és méretek

Termék ömege: 5 kg

Csomag tömege: 5,2 kg

Termék méretei: 700 x 200 x 135 mm

Csomag mérete: 750 x 250 x 180 mm

Csomag tartalma

1 x elektromos gördeszka

1 x távirányító

1 x töltő

1 x felhasználói kézikönyv

XiaomiACTON 04

A szerkezet kezdőknek is ideális, mivel háromféle mód közül választhatunk – ezzel a gyorsítás és lassítás intenzitása szabályozható, így mindenki megtalálhatja a szintjének megfelelő módot. Amennyiben megtetszett, a Geekbuying weboldalán most a GKB215S kóddal 279,99 $ (~83 000 Ft) ellenében megvásárolható európai raktárból! A szállítás mindössze 4,56 $ (~ 1300 Ft), és a GLS Expressnek hála 2-7 munkanap alatt meg is kapjuk.

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi ACTON intelligens elektromos gördeszka

Kuponkód – GKB215S – 279,99 dollár (~ 83 000 Ft)

facebook button final

Ha a kupon már nem működik, írj nekünk a facebookon a gombra kattintva, és elküldjük a legfrissebbet!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: