Nemrég indult a Redmi K családja, de nem kell sokat várni az utód érkezésére.

Redmi K30 01

Lu Weibing – a Redmi márka vezérigazgatója – hivatalosan is bejelentette a start időpontját, így a karácsonyi ünnepek előtt a kínaiak ismét lerohanhatják a virtuális boltok polcait. Ebben az évben csak a Redmi K30-ra tehet szert, aki szeretne, a Pro modell az új évben fog megjelenni. Ez a mobil lesz az első a vállalat történetében, amely támogatja a kettős 5G-t, így az SA és NSA módot is támogatja. Amit biztosan tudunk a készülékről még az, hogy lyukasztott kijelzővel fog érkezni, ebben kapott helyet a két előlapi kamera, valamint a 30 W-os gyorstöltést is támogatja.

Redmi K30 02

Ezen felül csak a madarak szellőztettek meg adatokat a specifikációkról. Eszerint az érintett kijelző 6,66 hüvelykes lesz, a felbontása pedig 1080 x 2400 pixel. Korábban szivárogtak ki képek arról, hogy a Redmi K30 a 120 Hz-es képfrissítést is támogatja – ez azonban lehet, hogy csak a Pro modell kiváltsága lesz. A motorháztető alatt a készüléket a Qualcomm új 7xx-sorozatú processzora hajtja meg, a GPU szerepét az Adreno 618 látja el. A többi komponens kilétét eddig homály fedi, de ahogy megszokhattátok, ha megtudunk valamit, azonnal jelentkezünk.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: