A magenta szolgáltató minden lakossági ügyfele (az Üzleti Trend díjcsomagot használó előfizetők is) megkötések nélkül netezhetnek 2020. január 1-ig.

Telekom 0

Az akció a mai nappal (december 16.) indult, és az újév első napján ér véget. A statisztikák szerint az év ezen időszaka a legforgalmasabb a mobilszolgáltatóknál, nemcsak az adatforgalom, de a hangszolgáltatások terén is. Utóbbihoz kedvezmény ugyan nincs, de a Telekom ügyfeleinek év végéig nem kell spórolni a felhasználható adatmennyiséggel. Az aktiválás pofonegyszerű. A telefonunkon meg kell nyitni a Telekom alkalmazását – vagy letölteni innen, és regisztrálni – majd a saját előfizetésre kattintva a „Szolgáltatások”-nál a „Bekapcsolható adat-szolgáltatások”-ra kell navigálni. Az „Egyszeri szolgáltatások” menüpontban a „Mobil ünnepi korlátlanság”-ot választva bekapcsoljuk, és készen is vagyunk mindennel.

Telekom 01 resize

Annak sem kell bosszankodni, aki nem hazánkban tölti az ünnepi időszakot. Azok az ügyfelek, akik valamelyik EU-s tagországban pihenik ki az év fáradalmait – ha nem is korlátlanul, de 15 GB roaming adatforgalmat ők is kapnak, amely szintén 2020. január 1-ig használható fel.

Jó szörfözést mindenkinek!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: