Ki szereti a testét/arcát egy vizes – és akár kórokozóktól hemzsegő rongydarabba megtörölni?

Xiaomi torcsi 01

Ha a fenti kérdésre a válasz az „Én nem!”, akkor nekünk – és családunknak – jól jöhet egy ilyen ötletes kis szerkezet. Persze a piac, akár a hazai, akár a kínai tele van törölközőszárítókkal, mégsem egy súlycsoport a kettő. Míg ez a szupernehézsúlyúak kategóriájában versenyez, a többiek – maradva a boksz hasonlatnál – a pehelysúlyba tartoznak. Utóbbiak egyszerű csövekből állnak, amiket vagy melegvíz, vagy elektromos áram tart melegen, így szárítva a nedves törölközőket. Mindez szép és jó, de ha van hatékonyabb (és egészségesebb) miért ne használnánk azt? Erre kínál megoldást – ismét – a Xiaomi, akik eljuttatják nekünk ebben a termékkategóriában a 21. századi megoldásukat. Ez a törölközőszárító ugyan szintén elektromos árammal működik, de ez forró levegőt fúj a textildarabokra, de nem csak ennyiből áll a tudása, mivel UV fénnyel is megvilágítja őket, így téve steril(ebb)é a törölközőinket. A szerkezet maga 60 x 17,2 x 8 centiméteres, tömege 2,8 kilogramm. Anyaga ABS és fém, a felhelyezése pedig gyerekjáték. Kapunk hozzá egy konzolt, amit a falra kell feltenni – vagy a kapott ragasztóval, vagy felfúrni, és erre tudjuk rögzíteni. Ez alá kell csak egy tartó vagy akasztók, amire tesszük a törölközőket szárítani.

Xiaomi torcsi 02

Maga az eszköz elég egyszerű, az elején csupán egy digitális kijelző van jobb oldalt, egyetlen gombbal. Ezzel állíthatjuk be, hogy mennyi ideig működjön a szárító. Az alján van a lényeg, ugyanis itt fújja ki az 50o-os meleg levegőt a szárításhoz, valamint az ultraibolya fényt is itt bocsátja ki a sterilizáláshoz. Ahogy megszokhattuk, a biztonságunkra is gondoltak a tervezők, beépítettek egy emberi test érzékelőt – ennek 2 – 2,5 méter a hatótávja – így az UV fény lekapcsol, ha bárkit is észlel. A zaj miatt sem kell aggódni, elvégre a szénkefe nélküli motornak hála halkan teszi a dolgát a szárító.

Leírás:

  • Név: Xiaomi Youpin intelligens törülközőszárító és sterilizáló gép
  • Anyaga: ABS + hidegen hengerelt lemez
  • Mérete: 600 x 172 x 80 mm
  • Tömege: 2800 gramm
  • Névleges feszültség: 220 V/50 Hz
  • Névleges teljesítmény: 500 W

Jellemzők:

  • Csempe, márvány, rozsdamentes acél és üveg falakhoz alkalmas.
  • Tartozék 3M ragasztó – a fúrás nélküli rögzítéshez
  • Intelligens emberi test érzékelés – érzékeli az emberi testet 2 méteres távolságon belül, és automatikusan kikapcsolja az ultraibolya sterilizáló funkciót.
  • Vízálló lég ki- és beömlők
  • Szénkefe nélküli motor technológia a halk működés érdekében
  • Gyors szárítás és sterilizálás – védje családja törölközőit és ruháit

Xiaomi torcsi 03

Elmondható, hogy megint annyival turbóztak fel egy eddig is népszerű szerkezetet, amennyivel kell. Olyan hasznos funkció került bele – az UV – amire megmondom, eddig nem is gondoltam, hogy szükség van rá. A szerkezet a leírás szerint kerámia, márvány, rozsdamentes acél és üvegfalhoz lett tervezve – de gondolom ez csak a ragasztással történő rögzítésre értendő. Ha rendesen (tiplivel és csavarokkal) fogatjuk fel, bármilyen falra felszerelhető. Legvégül jöjjenek a piszkos anyagiak. Ez már az idő rövidsége – és az előrendelés miatt is – nem a karácsonyi hajrá last minute ajándéka lehet. Inkább egy tavaszi lakásfelújítás/modernizálás hasznos kiegészítője, amit most a Banggood jóvoltából 99,99$ (~ 29 490 Ft) ellenében rendelhetünk elő. Az EU Priority Line szállítás, amely ÁFA és VÁM mentes – is csak 5,18 $ (~ 1 600 Ft), a kiszállítás 2020. január 9-én kezdődik. A rendeléshez kattints az alábbi linkre:

Xiaomi Youpin törölközőszárító és sterilizáló


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: