Mostanában minden a vlogról szól, így jöjjön egy telefonállvány, amely RGB-s LED gyűrűvel van felvértezve!

A netet elárasztják a házi készítésű videók, amelyek bármiről szólhatnak. Már nem is kell hozzá komoly felszerelés, mint anno, hogy nézhető videót kapjunk, és nem is kell több tízezre-százezres tételben számolni. Kell egy eszköz, amivel a videót elkészítjük – erre a legkézenfekvőbb a mobil, hiszen mindenkinek van már, és elég jó videót tudnak készíteni. A mikrofon is adott a telefonban, úgyhogy ez is pipa, marad a világítás. Itt azért nem kell komoly eszköz(ök)re gondolni, mint a korábban már bemutatásra került Andoer softbox, ide elég akár egy kis LED fény is.

Erre is van egy ajánlatom, ráadásul ennek tudását kicsit felturbózták, így kezdő szettnek szerintem több is, mint ideális. A komplett szett egy állványt, a LED gyűrűt és a telefontartót tartalmazza, emellé extraként jár egy távirányító a fényhez, és egy távkioldó a mobilhoz. Nézzük is, mit kapunk a pénzünkért.

Az állvány 50 centiméter magas, három lábbal rendelkezik – azaz tripod – a tömege pedig 316 gramm. Ehhez csatlakozik a gömbfej – amely 360°-ban forgatható – amihez magát a LED gyűrűt és a flexibilis mobiltartót rögzíthetjük. Könnyen elképzelhető, hogy a gömbfejen a menet – és így a fényforrás alja is – a fotós kellékeknél megszokott ¼-es méretű. Ha ez igaz, akkor a LED felszerelhető akár egy nagyobb állványra is. Na de térjünk vissza a termékhez.

A telefontartó – amely a LED-hez rögzíthető csupán egy kis, flexibilis, azaz minden irányba szabadon állítható kis kar. Ebbe 5,7 – 8 centiméter közötti szélességű mobiltelefon tehető, ami nagyjából azért lefedi a mostani kínálatot. A LED gyűrű külső átmérője 25,4 centiméter, míg a belső 20 centiméter, a tömege 225 gramm. A belsejében 120 darab 2835-ös LED található, amelynek nemcsak a fényerejét, de a színét is változtathatjuk, emellett pedig a fehér szín hőmérsékletét. A teljesítménye 12 W, míg az áramellátás USB kábelen történik, ehhez 5 V/2A szükséges. Így szinte bármiről adhatunk neki energiát, akár a számítógép USB portjáról, power bankról, vagy a telefon töltőjéről is.

A fénykibocsátás intenzitása 0 és 100% között változtatható, 10%-os lépésekben. A fehér szín esetén annak hőmérséklete három módban – 3000 / 4000 / 6000 K – állítható, míg színből hatféle áll a rendelkezésünkre. Ez a piros, a lila, a zöld, a sárga, a kék és a rózsaszín. Minden funkciót egy kis, a csomagban megbújó távirányítóról vezérelhetünk, így akár felvétel közben is változtathatunk a beállításokon, ha úgy hozza a kedvünk. Emellett egy távkioldó is a szett részét képezi, amelynek segítségével a videófelvétel/fényképezés távolról is történhet. Mellesleg az első selfie botomhoz pont ilyet adtak – pici, teszi a dolgát. A két távirányítónak hála akár méterekről is vezérelhetjük a lámpát és a mobilt, így erőfeszítés nélkül tudunk változtatni a dolgokon, vagy elindítani/megállítani a felvételt.

Leírás
Színfekete
AnyagaABS + PC
Méret és tömegállvány magassága: 50 centiméter
állvány tömege 316 gramm
LED körfény átmérője: 25,4 centiméter
LED körfény tömege: 225 gramm
LED120 darab 2835-ös LED
Színhőmérséklet3000/4000/6000 K
Fényerő0 – 100% között állítható, 10 lépésben
Szín6 féle
Teljesítmény12 W
ÁramellástásUSB 5 V/2A
Vezérlés módjatávirányító
Telefontartó5,7 – 8 centiméter közötti szélességű telefonokkal kompatibilis
Csomagmérete: 35,5 x 35 x 6,8 centiméter
tömege: 971 gramm
Csomag tartalma1 x LED gyűrű
1 x állvány
1 x gömbfej
1 x telefontartó
1 x távirányító (LED)
1 x távkioldó (mobiltelefon)

Elmondható, hogy a csomagban minden benne van – még egy kicsit több is – mint elvárható. A szettért most kedvezményes áron juthatunk hozzá, a Tomtopnál most 47,8 $-t (~14 200 Ft) kérnek érte. A szállításDuty Free Shipping – szerencsére ingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

LED körfény telefontartóval

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: