A Xiaomi almárkája nem kis kihívás elé állítja a középkategóriás telefonját, kíváncsian várjuk az eredményt.

Redmi Challange 01

A gyártóknak egyre nehezebb felhívniuk a figyelmünket egy-egy telefon kapcsán – főleg ha a középkategóriás eszközöket nézzük. Ezért mostanában egyre többen folyamodnak különféle hirdetési kampányokhoz, vagy furcsa kihívásokhoz, hogy (ismét) felfigyeljünk egy-egy készülékre. Ezzel Lu Weibing (a Redmi alelnöke és vezérigazgatója) is így lehet, mivel nem kis megpróbáltatás elé állítja a Redmi Note 8-at. Nemes egyszerűséggel egy példányt elküldenek az Antarktisz zord vidékére, hogy megnézzék, bírja-e a kiképzést. Egyszerűen Herkulesként nevezett erőpróbát a Weibon jelentette be – amit élőben fognak közvetíteni, ahogy erről az alábbi poszter is tanúskodik.

Redmi Challange 02

Azzal ugye mindenki tisztában van, hogy egy ilyen elektronikai termék nem arra lett tervezve, hogy ennyire szélsőséges körülmények között képes legyen működni, ahol a hőmérséklet elérheti a -60oC-ot is. Most ugyan nincs ennyire hideg – már ahol mérik -, a levegő csupán +4 és -27 Celsius fok (Vostok állomás) között van. Természetesen semmi különbség nincs az Antarktiszra küldött telefon, és bármelyik boltban megvásárolható készülék között, így elég biztosnak kell lenniük a dolgukban. Mégiscsak ciki lenne, ha az úton a telefon megadná magát. Mi azért szurkolunk nekik, ha elérhető lesz a videó, azt természetesen megosztjuk veletek.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: