Az egyre több USB-s eszköz egyre több konnektort foglal el a lakásban, a káoszra a kínai gyártó terméke kínál megoldást.

XiaomiCharger 01

A Xiaomi nemrég mutatta be hivatalosan a saját fejlesztésű töltőjét, aminek összteljesítménye 94 W lett. Összesen öt kimeneti portja van, ebből három USB Type-C portos, a maradék kettő sima USB végű (USB A). Ebből a két USB A és két USB Type-C port 15+15 W-ot összesen, míg az utolsó port 60 W leadására képes. A töltőnek nagy előnye, hogy nemcsak mobiltelefont, tabletet és hasonló kis energiaigényű eszközöket lehet vele tölteni/üzemeltetni, de a 60 W-os port egy laptoppal is elbír – azért előtte nem árt csekkolni annak teljesítményét.

XiaomiCharger 02

Ahogy azt megszokhattuk a Xiaomitól, minőségi anyagokból rakták össze a töltőt, amely a brit, az európai és az amerikai előírásoknak is megfelel. Ennek okán világszerte gond nélkül lehet majd használni, feszültség tekintetében pedig az AC 100–240 V között működik. Egy méteres kábellel rendelkezik, így egy mini hosszabbítónak is tekinthető. Az ára mondhatni nevetséges lesz a tudásához képest, mindössze 249 jüant (~10 800 Ft) kérnek majd érte.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: