A vezeték nélküli fülhallgatókkal Dunát lehet rekeszteni, de azért csak mutatok még egy újdonságot nektek ebből a kínálatból.

A telefonoknál már lassan megszoktuk, hogy elhagyták a gyártók a jack csatlakozót -ezzel mondhatni egy korszak lezárult. Aki nem szeret bajlódni az átalakítókkal, azok a kényelmesebb megoldást választva áttértek (áttérnek) a Bluetooth-os egységekre. Kismillió verzió létezik belőlük, azonban ez az F9 rendelkezik pár pozitív tulajdonsággal, amik miatt nem mehetünk el mellette szó nélkül.

Első ilyen a mérete, amely mindössze 22,6 x 23 x 13,4 milliméteres. A tömege sajnos ismeretlen, de garantálom, hogy senki fejét nem fogja lehúzni. Az apró méretének hála remekül illeszkedik a fülkagylóba, nem fog kikandikálni belőle, szépen belesimul, és sportolás közben sem mozdul el a helyéről. A következő pozitívum az üzemidőre vonatkozik. A bölcső egy 2 000 mAh-ás akkumulátort rejt, amivel a fülest akár 25 alkalommal tudjuk feltölteni, így a teljes üzemideje zenehallgatás esetén 120 óra, míg headsetként a 150 órát is teljesíti. Azaz a fülhallgatóban található 50 mAh-ás akkuval egyhuzamban 4-5 óra használat érhető el, ami nem rossz teljesítmény. Ezt a teljesítményt a Bluetooth 5.0-ás szabványnak köszönheti – amelynek hála kicsi az energiaigénye, de a hatótávja eléri a 10 métert is. A grafén tekercseknek köszönhetően a hangzásra sem lesz majd panaszunk, a mély hangok szépen szólalnak meg, míg a magasak nem sípolnak majd. Természetesen nem csak zenét hallgathatunk a fülessel, beépített mikrofonjának hála a hívásokat is tudjuk kezelni. Az érintésérzékeny borításhoz hozzáérve fogadhatjuk/elutasíthatjuk/megszakíthatjuk a beérkező hívást, elindíthatjuk/megállíthatjuk a zenét, vagy a hangasszisztenst is előcsalogathatjuk. Általában itt ér véget a funkciók bemutatása – de egyik jó tulajdonsága az F9-nek, hogy a zene hangereje is szabályozható a fülesekkel – amire csak kevés konkurens termék képes. Az pedig, hogy nem gond neki a verejtékezés- illetve a víz (eső), az már alapnak számít.

Műszaki adatok:

  • Színe: fekete
  • Bluetooth: 5.0
  • Maximális hatótávolság: 10 méter
  • Töltőbölcső mérete: 92,4 x 47,1 x 35,4 milliméter
  • Fülhallgató mérete: 22,6 x 23 x 13,4 milliméter
  • Fülhallgató akkumulátora: 3,7 V/50 mAh
  • Töltőbölcső akkumulátora: 3,7 V/2 000 mAh
  • Csomag mérete: 140 x 97 x 40 milliméter
  • A csomag tömege: 138 gramm

Csomag tartalma:

  • 1 pár fülhallgató
  • 1 x töltő bölcső
  • 1 x töltőkábel

Nem utolsó sorban pedig a bölcsővel lehetőségünk van a mobilunkat is feltölteni valamennyire. Ugyan a 2 000 mAh-ás akkuval nem fogjuk teljesen telepumpálni a telefont, de vész esetén extra üzemidő nyerhető vele. Utolsó kis plusz a szerkezettel kapcsolatban, hogy nemcsak a bölcső energiaszintjét mutatja meg százalékosan kijelezve, de a fülesek töltöttségét is jelzi három kis LED segítségével.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed ez a vezeték nélküli fülhallgató, most a Tomtop weboldalán jutányos áron juthatsz hozzá. Az alábbi linkre kattintva – villámakció keretében – nem kérnek sokat érte, mindössze 14,99$-ba (~4 600 Ft) kerül, a szállítása pedig ingyenes.

A vásárláshoz kattints erre a linkre:

AMOI F9 Bluetooth 5.0 Wireless Earphones


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: