A gyártó BW-HA1 nevű készüléke azoknak szól, akik szeretik a letisztult formákat és a természetes anyagokat.

Egyre ritkábban találkozni már olyan hangszórókkal, amelyek borítása ne műanyag lenne. Régebben, aki komolyabb hangkeltő eszközre vágyott, nem is keresett mást, csak fa borításút. De a költséghatékonyság nagy szempont, és a fa nem olcsó alapanyag, szemben a műanyaggal. Éppen ezért örültem meg ennek a BlitzWolf terméknek, és ha ráakadtam, gondoltam megmutatom nektek is.

A hangszóró mérete 28,5 x 9,1 x 13 centiméter, míg a tömege 1355 gramm. A borítás körbe fa, amelyet elöl és hátul vált csak fel a szürke szövet. Az előlapon ez a hangszórókat valamint az elektronika egy részét takarja el, de hátul sem csak dísznek van, a hangok itt is tudnak távozni valamennyire. A külsejére tényleg igaz az állítás, hogy letisztult, mivel az előlapon csak három gomb és egy LED visszajelző került – a szövet mögé. Így itt tudjuk ki- és bekapcsolni a hangszórót, állítani a hangerőt vagy a számok között léptetni. A hátlapon a szövetet csak egy apró műanyag rész töri meg, itt kapott helyet az egyetlen AUX bemenet, egy reset gomb, valamint a töltőport, amely micro USB. Az alján természetesen négy kis csúszásgátló lábacska is helyet kapott, elvégre nem lenne jó, ha leesne valahonnan.

A külső után térjünk rá a belsőre, elvégre ez szokott inkább fő szempont lenni egy ilyen terméknél. Nos, a teljesítményre nem lehet panasz – ekkora szerkezet esetén – az ugyanis 20 W. Ezt két hangszóró produkálja, amelyek mellé közé egy passzív membrán is bekerült. A jelátvitel a már korábban is említett AUX kábel mellett Bluetooth-on is lehetséges, ebből az 5-ös verziót támogatja a hangfal. A beépített akkumulátora 2 000 mAh-ás, ezzel 4-5 órát képes működni egy huzamban, míg a töltési ideje nagyjából 3 óra.

A BlitzWolf BW-HA1-nek a külseje miatt nincs szégyenkezni valója szerintem, megállja a helyét. A fa borítás, és a minimalista szürke szövettakaró miatt valahogy a modernebb otthonokba tudom inkább elképzelni. De egyszerűbb IKEA-s stílusúnak mondani.  A Banggood oldalán most villámakció keretében lehet megvásárolni 39,99 $ (~12 500 Ft) ellenében. A szállítás cseh raktárból történik, ingyen. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

BlitzWolf BW-HA1 Bluetooth hangszóró


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!
facebook button final

Vásárlási segédlet: