Kifejezetten a női olvasóknak szeretnénk kedvezni ezzel a mobillal, amivel kitűnhetnek a többiek közül.

Manapság egyre kevesebb az olyan telefon, amely bármilyen módon eltérne a konkurenciától – sajnos. Pedig volt idő, amikor egy-egy mobil egy csoportnak/nemnek készült, és a siker garantálható volt. Ezek az idők sajnos elmúltak, de most a webáruház bugyraiból előkerült egy kifejezetten hölgyeknek készült készülék. Ugyan némi megkötéssel jár a használat, de a nagyvárosokban élők ebből semmit nem vesznek majd észre – ennek részleteire később visszatérek, most lássuk a lényeget!

A Meitu M8 mérete 156,2 x 70 x 9,3 mm, míg a tömege 168 gramm. A formája eléggé egyedi, ami miatt a hölgyeknek lehet szimpatikus – főleg a fehér és rózsaarany színnel kombinálva. Az előlap nagyobb részét az 5,2”-es, 1920 x 1080 pixel felbontású kijelző uralja, ami alatt egy kör alakú fizikai home gomb található, ebben kapott helyet az ujjlenyomat-olvasó is. A megjelenítő felett bőven akad hely, így ide került – középre – az előlapi kamera, amely 12 megapixelben képes állóképet készíteni. A hátlapon egy 21 megapixeles egység pihen, egy-egy LED villanóval a két oldalán. A rózsaarany betét körbefut a kamera körül, amivel megtöri az egysíkú fehér hátlapot – amin még a gyártó logója szerepel csupán. Kínai telefontól kissé szokatlan, de csak egy nano SIM-et kezel a készülék – ami mellé még micro SD kártya sem kerülhet. A töltés USB Type-C csatlakozóval lehetséges, emellett egy 3,5 mm-es jack csatlakozó is megtalálható a mobilon.

A meghajtásért a MediaTek Helio X27 10 magos processzora felel. Mellé kapunk 4 GB memóriát, valamint 64 GB tárhelyet – amiből ennyivel kell gazdálkodni. Ha nem pakoljuk tele mindennel a telefont, elférhetünk rajta. A Wi-Fi dual-bandes, amely kezeli a b/g/n/ac hálózatokat, míg Bluetooth-ból a 4.1-es verzióval kell beérnünk. A helyzetünk a szokásos A-GPS, Glonass, Beidou műholdakkal pozícionálható. Az energiaellátásért egy 3 000 mAh-ás akkumulátor felel, amivel egynapps használat valószínűsíthető. Operációs rendszerből az Android 8.1 teljesít szolgálatot a fedélzeten.

Alapvető információMárka: Meitu

Modell: M8

Szín: Silk White (fehér)

Operációs rendszer: Android 8.1

SIM-kártya: nano SIM

HardverCPU: MediaTek Helio X20 (MTK6797)

GPU: Mali T880

Memória: 4 GB RAM

Tárhely: 64 GB (nem bővíthető)

Hálózat2G: GSM

Hálózat típusa: CDMA, FDD-LTE, GSM, TD-SCDMA, TDD-LTE, WCDMA

WIFI: dual-band, 802.11 b/g/n/ac

Vezeték nélküli kapcsolat: 3G, 4G, Bluetooth, CDMA, GPS, GSM,

KijelzőKépernyő felbontása: 1920 x 1080 (FHD)

Képernyő mérete: 5,2 hüvelykes

KameraHátlapi kamera: 21 megapixel (arcszépítés , arcfelismerés)

Előlapi kamera: 12 megapixel

Bluetooth4.1
Egyéb funkciókTovábbi szolgáltatások: 3G, 4G (B20 nem támogatott), riasztás, böngésző, számológép, naptár, ujjlenyomat-felismerés és feloldás, GPS, gravitációs szenzor, fényérzékelés,  MMS, mp3, mp4 , értesítés, hangrögzítő

I / O Interfész:

1 x Nano SIM-kártyahely

3,5 mm-es audiokimenet

USB Type-C

Érzékelő: E-iránytű, gravitációs érzékelő, Giroszkóp

Akkumulátor3 000 mAh
Csomag tartalma1 x mobiltelefon

1 x tok

1 x töltő

1 x SIM tű

1 x USB kábel

Méretek és tömegTelefon mérete: 156,2 x 70 x 9,3 mm

Telefon tömege: 170 g

Csomag tömege: 300 g

A telefon egyik „hiányossága”, hogy a B20-as frekvenciát nem támogatja, így hazánkban csak a nagyobb településeken képes 4G-s sebességre. Megvallom, mi is használtunk ez évig egy Redmi Note 3-at B20 nélkül, tette a dolgát rendesen. De eme kis hiányosság ellenére is azt mondom, hogy egy mutatós, igazi „csajos” telefont kap készhez, aki megveszi. A vásárlást a  Gearbesten lehet megtenni, a Meitu M8 ára 193,14 $ (~57 890 Ft), a Priority Line – ÁFA és VÁM mentes – szállítás pedig ingyenes.

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Meitu M8 Silk White


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: