Anyád! A szúnyogok… irtsuk őket Xiaomi Maoxin módra

Anyád! A szúnyogok… irtsuk őket Xiaomi Maoxin módra

Jancsó után szabadon, itt a nyár, vele a vérszívó kis rovarok, amiket jobb halva látni, mint élve… Maoxinnal…

A kínai vállalat a rovarok elleni küzdelemből is kiveszi a részét, most egy szúnyogirtó lámpa lesz terítéken. Ez a Youpin cégtől érkezik, és becses neve UVC Inhalation Mosquito Killer lamp. Segítségével a környezetünkben megszabadulhatunk a kis irritáló szárnyas rovaroktól. Nem ragoznám a bevezetést, lássuk magát a szerkezetet!

A henger alakú eszköz átmérője az alján 145 milliméter, míg felül ez lecsökken 135 milliméterre, a magassága pedig 235 milliméter – így könnyen hordozható. A tömege 610 gramm, színe fehér, anyagát tekintve pedig a megszokott, jó minőségű ABS köszön vissza ránk. A működési elve az UV kibocsátáson alapul, a 365 nm-es hullámhosszú fény az emberi szervezetre ártalmatlan, míg a szúnyogokat csábítja. Így nem kell különféle kemikáliákat a levegőbe juttatni, amelyek amúgy is “rendkívül jó hatással” lehetnek ránk. A szerkezet „szimulálja” az emberi bőr által kisugárzott hőt, így helyettünk a lámpát próbálják megcsapolni a rovarok. Amennyiben elég közel repülnek a csapdához, egy kis légörvény szippantja be őket, és egy szűrőbe gyűjti össze a befogott rovarokat. Így tényleg semmiféle vegyi anyagra nincs szükség, akár a gyermekek szobájába is betehető, semmiféle veszélyt nem jelent az emberre. Lehetőségünk vagy automatikus módra állítani a szerkezetet, így csak este/éjszaka működik, amikor a szúnyogok is aktívak. Emellett akár éjszakai lámpának (hangulatfények) is használható, a kevés fénykibocsátásának hála felébredve álmunkból könnyen kikerülhetjük az akadályokat.

Termék neve UVC szúnyogirtó lámpa
Termék modellszámaQ23
Névleges feszültségDC 5 V
Névleges teljesítmény5 W
Mérete145 x 135 x 235 mm
Tömege610 gramm
Csomag mérete172 x 172 x 282 mm
Csomag tartalma1 x XIAOMI YOUPIN Maoxin 365nm UVC szúnyogirtó

A gyártó szerint a működéséhez – és a lehető legtöbb vérszívó elpusztításához – a lámpát érdemes 80-120 centi magasan elhelyezni. Az energiát USB-n keresztül képes felvenni, így nemcsak otthon tudjuk használni (egy adapterrel), hanem akár a kirándulásra, vagy egy szabadban történő sütögetéshez is el tudjuk vinni magunkkal, és egy power bankról üzemeltetni.

Ahogy megszokhattátok, nem csak vaktában írunk ezekről a termékekről, hanem azért, mert tudunk rá egy jó árat is J Szerencsére most sincs ez másként, a Banggod webáruházban most a BGHU838 kuponnal a 42,99 $-os akciós ár helyett 37,99 $ (~11 870 Ft) ellenében juthatsz hozzá, míg a szállítás 0,41 $-ba (~128 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi Youpin Maoxin 365nm UVC Mosquito Killer Insect Repellent Lamp

Kuponkód: BGHU838

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet:

 

A szerzőről

geekbuying black friday

Árfolyamváltó

Csomagkövetés

Partnereink

Partnereink