Ekkora beltéri kamerával, mint a Xiaovv V380-W2, még nem találkoztam, gondoltam megmutatom nektek, hátha érdekel titeket is – főleg ennyiért.

A Xiaovv márka sokaknak lehet ismerős, főleg azok számára, akik az okos otthon témában, azon belül is a kamerák terén szoktak nézelődni. Nem egy nagy vállalat, a termékkínálatuk sem szerteágazó, de aki megfizethető áron keres kamerát, őket ne hagyja ki a szórásból. Ebbe a termékcsaládba érkezett meg nemrég a V380-W2 modell is, ami a méretén kívül az árával is felkelti a figyelmet. Na de nem is csigázom tovább a kedélyeket, jöjjön a rövid, de annál velősebb ajánló!

A kamera mindössze 3,8 x 3,8 x 4 centiméteres, a tömeg pedig 70 gramm. Azaz apró és könnyű, aminek hála könnyen elhelyezhetjük a lakásban anélkül, hogy bárkinek is szemet szúrna. A technikát a sötétszürke, műanyag borítás takarja, amin csak a legszükségesebb dolgok kaptak helyet – okos eszköz lévén. Így az elején a lencse pihen, amely a kis méret ellenére is full HD-ban képes rögzíteni, és az éjszaka sötétje sem fog ki rajta. A lencse körül kaptak helyet az infra érzékelők, amelyek a többi hasonló kamerával szemben éjszaka nem világítanak vörösen, így diszkrét marad a kamera minden helyzetben. A hátlapon kapott helyet a bekapcsológomb, a micro-SD kártya nyílása, valamint a micro USB port, amin keresztül energiával láthatjuk el a szerkezetet. Ennyi funkció is jól hangzik, de a beépített mikrofonnak és hangszórónak hála a két irányú kommunikáció is támogatott.

Az elkészült felvételek menthetőek felhőbe, vagy SD kártyára, utóbbiból maximum 128 GB-os tárolókapacitásút képes fogadni. A V380-W2 mozgásérzékelővel is rendelkezik, így csak akkor készül mozgókép, ha mozgást érzékel a kamera. Elvileg rendelkezik beépített akkumulátorral, sajnos ennek mérete ismeretlen, bármennyire is próbáltam kideríteni. Ahogy az ilyen típusú készülékeknél már megszokhattuk, az üzembe helyezés, és a használat mobiltelefonról történik. Ehhez a V 380 Pro appot kell a telefonról letölteni, és máris láthatjuk, mi történik a távollétünkben. A kamera a jelet Wi-Fi-n továbbítja, méghozzá a b/g/n hálózatokat kezelve. Összességében ennyit lehet elmondani erről a tényleg apró kis kameráról, természetesen az árán kívül, ami már-már viccesnek hat.

MárkaXiaovv
ModellW2
Felbontás1080p
Objektív3,6 mm fókusztávolságú
Éjszakai látótávolság10-15 méter
Hangkétirányú hang köszönhetően a beépített mikrofonnak és hangszórónak
Hálózati csatlakozásWi-Fi 802.11 b/g/n
Támogatott memóriakártyamicro SD kártya, maximum 128 GB
EnergiaellátásDC 5 V/1 A
Működési hőmérséklet-10 – 50℃
Páratartalom≤95 %
Főbb jellemzők1080p HD képminőség

Hosszú működési idő

Kompakt méret

A felvételek tárolhatóak felhőben vagy micro SD kártyán

Vezeték nélküli kapcsolat

Nincs fény és hang éjjel

Töltés közben is képes felvételt készíteni

Csomag tartalma :

1 x Xiaovv V380-W2 Mini IP kamera

De nem is szaporítom tovább a szót, a Xiaovv V380-W2 kamera 22,99 $-ba (~6 850 Ft) kerülne eredeti árán. Azonban, ha a BGNEWLKZZVV kupont használod a vásárlásnál, akkor máris 16,99 $-t (~ 5 060 Ft) kell csak fizetnünk, míg a szállítás 2,5 $-ba (~745 Ft) kerül. Ennyiért pedig szinte ajándék. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaovv V380-W2 mini IP kamera

KUPONKÓD: BGNEWLKZZVV

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: