A Xiaomi POCO M3 már alapból egy jóáras okostelefon, de azzal a kuponnal nagyon mélyen a hazai ár alá tudunk menni vele.

Nem fogom hosszúra nyújtani a mondandómat, mert amíg írással húzom az időt, a felhasználható kuponok darabszáma addig is egyre csak fogy.

A POCO M3 a Xiaomi vadonatúj alsó-középkategóriás modellje, számos remek paraméterrel, melyek egy olyan egyveleget alkotnak, ami a legtöbb átlagos igényű okostelefon vásárlónak tökéletesen elég. Ilyen például a 6,53 hüvelykes, FHD+ kijelző 2340×1080 pixeles felbontással, Gorilla Glass 3 védelemmel. Ugyancsak ilyen a Snapdragon 662 központi egység, melynek órajele képes elérni a 2 GHz-et. Ilyen a 4 GB LPDDRX rendszermemória, vagy a 64 GB-nyi UFS 2.1 háttértár, mely akár 512 GB-os memóriakártyával is bővíthető. Ráadásul 2+1 SIM tálcát kapunk, tehát microSD használata mellett sem kell lemondani két SIM kártya egyidejű használatáról.

A hátlapi kamerarendszer szintén korrekt, 48MP+2MP+2MP szenzortrióval, a 48 megapixeles egység korábban már sokszor bizonyított. Az előlapi, szenzorszigetbe ültetett kamera 8 megapixeles, amire kell, arra tökéletes lesz. Adatkapcsolati téren is jó csomagot kapunk: kétsávos WiFi, VoLTE, Bluetooth 5.0, GPS (többféle protokoll), de NFC nincs. Ott van még FM rádió, a 3.5 mm-es jack, valamint a beépített sztereó hangszóró, ami szintén erős ezért a pénzért.

Az akku már-már sokkolóan erős, kapacitása 6000 mAh, így a vason futó Android 10-nek lesz miből csipegetnie. A töltés 18 wattos gyorstöltéssel zajlik, a felület természetesen USB type-C. Adósak vagyunk még a méretekkel és a tömeggel, ami 162,3 mm × 77,3 mm × 9,6 mm, illetve 198 g. Na meg persze az árral, és most kell bekapcsolni a biztonsági övet!

A Xiaomi POCO M3 4 GB/64 GB alapára 149 dollár, ami a BGM3PD kuponkóddal 129 dollárra csökkenthetünk, amire még a VÁM-és ÁFA-mentes EU Priority Line szállítási mód költsége 2,89 dollár. Ezt azt jelenti, hogy a POCO M3 ára szállítással együtt is 39.000 ft alatt marad, ami egy brutálisan jó ár, már csak tekintetben is, hogy itthon 54 ezer alatt sehol nem fogsz találni, és nem lehet tudni, hogy az a készlet hány darabra szól! Azt viszont tudom, hogy ez a kuponkód 200 darabra, aminek a nagy részét már vélhetően felhasználták. Ha nem akarsz lemaradni, egy percet sem érdemes rizikózni, én már berendeltem az enyémet, ennyiért akkor is jó, ha csak a párnám alá teszem! A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi POCO M3 4 GB/64 GB

Kuponkód: BGM3PD

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: