A Geekbuying mostani promójában mindenkinek akad egy jó KUGOO elektromos roller, az olcsótól a drágáig.

Az egyszerű és környezetbarát közlekedés gondolata mindenkit foglalkoztat, különösen a városokban, ahol az autóval való menetelés egyre nagyobb nehézségekbe (dugókba) ütközik, de vidéken is előny, ha nem indítjuk be egy 2 kilométeres bolti kiruccanásra a dízelt, hanem akár biciklivel, akár elektromos rollerrel tesszük meg a távot, hangtalanul, kipufogógáz nélkül. Szerencsére mostanra sokan rájöttek, hogy az elektromos roller nem az ördögtől való, és a kemény árversenynek köszönhetően már nem is feltétlenül úri huncutság, az olcsóbb típusokat bárki megengedheti magának.

A KUGOO neve lassacskán itthon is kezd beépülni a köztudatba, ugyanis a gyártó komoly termékkínálattal fedi le a teljes palettát, és nem ma kezdte az ipart, ezekre a közlekedő eszközökre pedig egyre nagyobb az igény. Lássuk, mit kínál most nekünk a Geekbuying akciós kuponokkal megspékelve!

KUGOO KIRIN S1 elektromos roller

A Kirin S1 egy belépő-szintű modell 8 hüvelykes kerekekkel, ám sokaknak már ez a gépecske is elég lehet. 350 wattos az adott akkupakkal 25 m-es hatótávval kecsegtet, a sebesség pedig 3 fokozatban állítható (a telefonos applikáció segítségével), de a legnagyobb tempó 25 km/h. Maximum 15 fokos emelkedőkkel képes megbirkózni, valamint a max terhelés 100 kg lehet, miközben saját tömege mindössze 11,9 kg, és a szerkezet összecsukható. A KUGOO KIRIN S1 ára a SPORTS02 kuponkóddal 247,99 dollár (~74,490 ft), a szállítás EU raktárból történik, így egyrészt pár napon belül megkapjuk, másrészt sem VÁM-ot, sem ÁFÁ-t nem kell fizetnünk.

A termék megvásárlásához kattints ide:

KUGOO Kirin S1 scooter

Kuponkód: SPORTS02

KUGOO KIRIN ES2 elektromos roller

A Kirin ES2 már egy fokkal komolyabb szerkezet, bár a főbb paraméterek megegyeznek a kistestvérrel. 25 km-es hatótáv, 25 km/s max sebesség, 15 fokos emelkedés elviselése, 100 kg-os terhelhetőség, APP-vezérlés, stb. De akkor mi a különbség? A kereket némileg nagyobbak, 8,5 hüvelykesek, a fékrendszer is fejlettebb, illetve maga a kerék is hatékonyabban képes csillapítani az útegyenetlenségeket, amiből például Budapesten van bőven. Van LED megvilágítás meg csili-vili fedélzeti kijelző, de ez a masina is összehajtható.

A KUGOO KIRIN ES2 ára szintén a SPORTS02 kuponkóddal 335,99 dollár (106.990 ft), és ugyanúgy EU raktárból jön.

A termék megvásárlásához kattints ide:

KUGOO Kirin ES2 scooter

Kuponkód: SPORTS02

KUGOO M2 Pro elektromos roller

Az M2 Pro ismét egyel előrébb van a fejlettségi szintben, a fék például 3 rendszerből tevődik össze:  lábfék, féktárcsa, elektromos fék. 30 km-re nőtt az egy töltéssel megtehető távolság, a terhelhetőség pedig itt már 120 kg. A gumik még komolyabbak (nedves aszfalton is marad némi tapadás a vízelvezető csatornának köszönhetően, mert nehezebben úszik fel – mégha nem is egy Pirelli), ahogy a felfüggesztés is, a rugóstagok még nagyobb komfortot biztosítanak.

Mivel nálunk még nem járt, egy magyar vásárló értékelését idézném nektek:

„A roller egy nagyon stabil, strapabíró szerkezet, simán hasít 33-34 km/h-val sima útfelületen. (lejtőn 38 is volt :)) Hatótávban 4,5 bar-ra pumpált kerekekkel 30km/h átlagos sebességgel kb. 25 km-t megy el, ha nem húzod neki, simán összejöhet a 30 km. Bátran ajánlom mindenkinek így 100 km után, a tárcsaféken esetleg érdemes állítani, hogy jobban fogjon, egyébként hibátlan a cucc, az applikációval érdemes párosítani bluetoothon, lehet pár dolgot állítani!”

A KUGOO M2 Pro ára a RADARSPORT10 kuponkóddal 419,99 dollár (~126.290 ft), és ő EU raktárból jön annak minden előnyével.

KUGOO M2 Pro scooter

Kuponkód: RADARSPORT10

KUGOO KIRIN M4 elektromos roller

A Kirin M4-nél árban jelentős az ugrás, de kapunk is extrákat a pénzünkért. Az első hatalmas difi, hogy az M4 már saját üléssel rendelkezik, így ez a modell szinte már elektromos biciklinek is tekinthető. 500 wattos motorjával 45 km/h-ra is képes felgyorsulni, a maximális terhelhetősége pedig már 150 kg. Emelkedőkből 20 százalékig bármit bír, a 10 colos kerekeknek köszönhetően és a kettős felfüggesztésnek köszönhetően ezzel pedig akár már falusi földúton is mehet az Ízi rájder… A hatótáv akár 45 km is lehet a tempó függvényében, amihez természetesen megfelelő fékrendszer is oda lett rakva a gép alá, hogy ne kössünk ki vele az első rózsabokorban.

A KUGOO KIRIN M4 ára a SPORTS02 kuponkóddal 605,99 dollár (~181.990 ft), és ő EU raktárból jön, tehát pár nap múlva akár már lehet is vele csapatni.

A termék megvásárlásához kattints ide:

KUGOO Kirin M4 scooter

Kuponkód: SPORTS02

KUGOO G-Max elektromos roller

Ez a modell amolyan városi nagyágyú. Számokban annyira nem domborít kiemelkedőt az előbbi adatokhoz képest, de azért akad egy-két nyalánkság a tarsolyban. A maximális tempó 35 km/h, a terhelhetőség 100 kg, a kapcsolat a talajjal pedig 10 hüvelykes kerekeken keresztül történik levegős gumikkal. A kasznit 500 wattos elektromotor repíti, az akku feltöltése gyorstöltéssel pedig mindössze 6 óra alatt lezajlik. Egy töltéssel 32 km-es távolság tehető meg optimális körülmények között. Az ultrakönnyű test magnéziumot tartalmaz, összehajtva pedig egy igazán mobil közlekedőeszközt kapunk. Van komoly fék, csengő és „HD” központi kijelző, bár itt a marketingesek erősen illuminált állapotban lehettek, ha ezt a panelt HD-nak látták. Na nem is ez a lényeg, hanem, hogy ha kell, akkor a G-Max nagyon megy, ha kell, nagyon megáll – ja és sokat megy!

A KUGOO G-Max ára a RADARSPORT10 kuponkóddal 819,99 dollár (~246.290 ft), természetesen EU raktárból, és a szállítás ugyanúgy, mint a többi modell esetében, ingyenes!

A termék megvásárlásához kattints ide:

KUGOO G-Max scooter

Kuponkód: RADARSPORT10


facebook button final

Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: