Nos, ilyen vízálló mobiltelefon tartóról még nem esett (általam) szó, most evezzünk kissé könnyedebb vizekre ezzel a cuccal!

Nem tudom, hány ember érezte már úgy, hogy nem teljes a zuhanyzás, ha nincs kéznél a mobilja. Megvallom, ez nekem még eddig nem jutott eszembe, hogy tisztálkodás közben híreket olvassak, YouTube-on videót nézzek, ne adj’ Isten telefonáljak vagy videóchateljek. De mint megszokhattuk, a kínaiaknak van érzékük olyan termékek forgalmazására, amit mi nonszensznek tartunk. Ha valakiben feltámad a vágy egy ilyen vízálló mobiltok beszerzésére, nos, annak segítségére leszek ebben is.

A termék maga egy műanyag tok, aminek mérete 215 x 115 x 23,5 milliméter, az elején pedig egy érintésérzékeny átlátszó felület található, hogy a mobilt vezérelhessünk. A rögzítéssel szerencsére nem kell szétfúrni a falat/csempét, a hátoldalán erős tapadókorongok és ragasztócsík tartja a helyén a szerkezetet. A gyártó szerint fa- márvány- kerámia- üveg és fém felületen képes helytállni. Maximum 6,7”-os kijelzővel szerelt telefont képes befogadni, erre érdemes ügyelni. A készülékünk a toknak hála teljes mértékben védve van a fröccsenő víztől, vagy a párától, így nyugodt szívvel használhatjuk ilyen környezetben.

Nos, meg kell, hogy valljam, ilyen szerkezeten még nem akadt meg a szemem – lehet csak én voltam bamba, és átsiklottam fölötte. Aki nem képes a mobilt egy gyors zuhanyzás, vagy egy hosszabb fürdő alatt elhagyni, és szeretné biztonságban tudni, annak jól jöhet egy ilyen tartó. Jó, azért akad olyan hely és helyzet – például a konyha – ahol szintén érheti a telefont baleset, ezt ezzel a tokkal meg lehet előzni, és a készülékünket sem kell keresni, hova raktuk le. A Banggood weboldalán most a fehér színű tok mindössze 16,99 $-ba (~5265 Ft) kerül, míg a szállítási költség 1,51 $ (~470 Ft). A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Fürdőszobai mobiltelefon tartó

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: