Kicsi, hatékony, és már megszokottan Xiaomi ökoszisztémába tartozik ez a kis légtisztító berendezés is – ráadásul olcsó.

Nem fecsérelném az időtöket, vágjunk bele! A mérete 40 x 42 x 19 centiméter, a tömege 5,9 kilogramm. Színe fehér, anyaga a megszokott ABS, a formavilága pedig olyan megszokott Xiaomis – azaz nekem tetszik. A kinézetről sok minden nem mondható el, egy téglatest, a tetején a szükséges lyukacsos megoldás, hogy legyen hol távoznia a levegőnek, míg az elejére egy kijelzőt biggyesztettek. Ezen mutatja, mennyire szennyezett a levegő – mást nem is kell tudnia, elvégre okos kis szerkezet ez. Ebből következik, hogy nem kell gombokat keresni rajta – a bekapcsolón kívül nem is láttam másikat – mivel a Mijia apppal lehet jobb belátásra munkára bírni.

Az egy dolog, hogy jól néz ki, de egy ilyen cuccnál lényegesebb, hogy mit tud. Nos, a kicsike állja a sarat, meg kell hagyni. Lézerrel pásztázza a légteret, így állapítja meg, mennyire poros a levegő – és ehhez állítja be magát. A szűrő képes a PM 2.5-ös részecskék kiszűrésére, a vírusokat- és baktériumokat több, mint 99%-os hatékonysággal szűri meg. Emellett persze a port, a füstöt, a pollent és a legtöbb káros anyagot is képes magába zárni. Ebben egyrészt a szénkefe nélküli motor van a segítségére, amely 55 W-os teljesítményre képes, és akár 20 000 órán át képes üzemelni. A légtisztító CARD (Clean Air Delivery Rate – Levegő Tisztítottsági Fok) értéke 375 m³/h, azaz ennyi levegőt tisztít meg nekünk. A másik fontos elem maga a szűrő, amelyről már írtam, hogy mennyire hatékony (nagyon). A HEPA filter H14-es szűrőosztályú, a részletekbe nem mennék bele, a lényeg, hogy ez elég hatékonyan szűri meg a nemkívánatos dolgokat.

ÁltalánosMárka: BAOMI

Típus: Légtisztító

Modell: Lite

Szín: Fehér

LeírásAnyaga: ABS

Névleges feszültsége: 220 v ~ 50 Hz

Névleges teljesítménye: 55 W

CADR (m³/h): 375

Szűrő típusa: H14

Szűrő élettartama: 12 – 18 hónap

Filer CCM (mg): 36 000

Por-érzékelő típusa: lézeres

APP távirányító: támogatott

Kijelző: digitális

Méretek és súlyA termék mérete: 40 x 42 x 19 cm

A termék tömege: 5,9 kg

A csomag mérete: 48,5 x 45 x 23 cm

A csomag súlya: 7,9 kg

Csomag tartalma1 x Baomi Air Purifier 2nd Generation Lite

1 x felhasználói kézikönyv

A szerkezet igazi ereje akkor mutatkozik meg, ha a Mijia appal használjuk, ugyanis képes más eszközökkel is kommunikálni, illetve időzíthető. Attól sem kell tartani, hogy éjszaka nem használhatnánk a légtisztítót, csendes üzemmódban szinte észrevehetetlen. Az előnyeit szerintem nem kell ecsetelni, azok magától értetődőek, beszéljünk inkább az áráról! A Geekbuying-on a 11SALE202 kupont használva az ára most mindössze 129,59 $ (~42 120 Ft), míg a szállítása ingyenes EU raktárból. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Baomi Air Purifier 2nd Generation Lite

Kuponkód: 11SALE202

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!

További igazlmas Geekbuying 11.11 ajánlatokat találsz itt, a képre kattintva:


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: