A Xiaomi Deerma DX700S aprópénzért kínál komfortos takarítási lehetőséget.

A Deerma is a Xiaomi ökoszisztéma tagja, de a formavilágon ezt nem érhetjük tetten. Ami mellesleg szintén igen tetszetős, olyan érzésem van, hogy egy vadállattal van dolgunk.

A mérete 260 x 288 x 1123 milliméter, a tömege 2,75 kilogramm. Színe szürke, anyaga a megszokott ABS, a formavilága lapos, ez az, ami miatt annyira bejön nekem. A szerkezetet használhatjuk kéziporszívóként, valamint a toldócsővel a padló tisztítására is alkalmas – ez már megszokott ezeknél.

Sok minden nem mondható el egy porszívóról, azon kívül, hogy mire is jó. Előre lelövöm a poént, felszívja a port és a koszt. A motorja 6000 W-os, a szívó ereje 15 000 Pa, míg a portartálya 0,8 literes. Ahogy elvárható, HEPA filterrel szerelt, így alaposan megszűri a kiáramló levegőt. A DX700S működéséhez ugyan szükséges a hálózati áram, a kábel hossza 4,5 méteres. Ez nem olyan nagy baj, elvégre így jóval könnyebb, mint az akkus társai, és a működési ideje sincs korlátozva.

A csomagban összesen három fej van a porszívóhoz. Egy normál, ami a padlóra és a szőnyegre jó, egy lapos fej, amivel a sarkokat, de akár a számítógép billentyűzetét is megtisztíthatjuk a felgyülemlett kosztól. Végül jár egy kis, kör alakú fej – amely sörtés – ezzel a kárpitot tudjuk megtisztítani. A szerkezet kialakításának hála nemcsak a port, de a nagyobb szennyeződéseket – akár a kiömlött müzlit is – feltakaríthatjuk.

LeírásMárka: Deerma

Modell: DX700s

Típus : Kézi porszívó

Szín: Szürke

LeírásMaximális szívóerősség: 15 000 Pa

Portartály űrtartalma: 0,8 liter

Zajkibocsátás: <75 dB

Névleges feszültség: 220 V/50 Hz

Termék anyaga: ABS

Dugalj: CN – adaptert mellékelnek

Tömeg és méretTermék tömege: 2,75 kilogramm

Termék mérete: 260 x 288 x 1123 milliméter

Porszívófej mérete: 1200 x 400 mm

Csomag tartalma1 x porszívó

3 x fej

Jól néz ki, kellően erős ez a porszívó, mit kell még tudni róla? Az árát…A Geekbuying-on a NNNDX700 kuponnal most eszméletlen jó áron vásárolhatjuk meg – mindössze 41,99 $-t (~13 650 Ft). A szállítás lengyel raktárból történik, ingyen! A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Deerma DX700S porszívó

Kuponkód: NNNDX700

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!

További igazlmas Geekbuying 11.11 ajánlatokat találsz itt, a képre kattintva:


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: