A Banggood friss kuponjaival szinte már felháborítóan jó áron juthatunk a telefonokhoz, de a készlet elég szűkös!

xiaomi redmi note 8 1

Akik követik a Xiaomi/Redmi termékeket, azok már bizonyára csípőből vágják a Note 8 tulajdonságait, de akik esetleg még nem ebben a cipőben járnak, azok kiokosodhatnak az alábbi összefoglalóból:

Xiaomi Redmi Note 8

note8 1

A fizikai méreteket tekintve nincs kézzel fogható eltérés az elődhöz képest, ez a 6,3 hüvelykes képátló valószínűleg egy darabig most sztenderd lesz. Maradt a Full HD+ felbontás és az IPS kijelző, ebben nincs is nagyon hova előre lépni. A motorháztető alá Snapdragon 665 SoC került, amit néhányan visszalépésként éltek meg a minimális órajelkülönbség miatt. Valóban van 200 MHz mínusz az erősebb magoknál, ez a modell viszont 11 nanométeres gyártástechnológiával készül az előd 14 nanohoz képest, véleményünk szerint az energiahatékonyság és a nagyobb üzemidő egy ilyen okostelefon kapcsán többet ér, mint “3%” teljesítménydifferencia. A grafikai megjelenítést az Adreno 610 intézi, a rendszermemória mennyisége pedig minimum 4, maximum 6 GB. A verdikt: a rendszersebességgel továbbra sem lesz gondunk, de átlagos játékok kapcsán sem fog zavarba jönni a Note 8.

note8 2

A jelek szerint a hátlapi főkamera maradt a 48 megapixeles Samsung ISOCELL szenzor, azonban szoftveres fejlesztésekkel azért lehet számolni. Újdonság viszont, hogy mellé immár három (!) segédszenzor került, egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles makró és egy 2 megapixeles mélységérzékelő. Az előlapi notch megmaradt, aminek egyesek örülnek, mások nem, ami biztos, hogy egy 13 megapixeles kamerát rejt magában. Az akkumulátor kapacitása maradt 4000 mAh, melyhez 18 wattos gyorstöltés rendelkezésre áll az USB type C porton keresztül, de a 3,5 milliméteres jack aljzatot sem bántották, maradt a helyén. A színkínálatot megvariálták, a fekete, a fehér és kék árnyalatok tovább finomodtak és szépültek.

note8 3

Ahogy az lenni szokott, az “elsőhullámos” árak még nem feltétlenül azt tükrözték, amit látni szerettünk volna, mostanra végre beállt a dolog, persze az igazán ütős ár most is a Banggood csodafegyver kuponjaval érhető el. Szállítási módnak válaszd az EU Priority Line-t (mert az VÁM- és ÁFA-mentes)!

A megrendeléshez kattints az alábbi linkeke:

Xiaomi Redmi Note 8 3 GB/32GB – Global Version
Kuponkód – BGB83GG – 156,99 dollár (45.990 ft)

Xiaomi Redmi Note 8 4 GB/64 GB – Global Version
Kuponkód – BGB8GG – 169,99 dollár (49.990 ft)

Xiaomi Redmi Note 8 4 GB/128 GB – Global Version
Kuponkód – BG88GG – 179,99 dollár (52.990 ft)


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: