Aki kutyát-macskát tart, jó esetben nemcsak a háziállatot látja benne, hanem családtagot is, akik ugyanúgy megérdemlik a törődést, mint mindenki más.

A szóban forgó szerkezet kifejezetten kutyáknak és macskáknak készült, hogy a nekik szánt víz friss és szennyeződésmentes legyen. Ugyan pár száz forintért is vehető kis tálka, de abba alig fér víz, valamint könnyen koszolódik is – ami nemcsak gusztustalan lehet, de egészségtelen is. Fontos, hogy a nagytestű kutyáknak nem ajánlják, így maradnak a macskák vagy a kis- és közepes termetű ebek. Ők viszont napokig friss nedűhöz juthatnak az itató által, míg a cicáknak és a kis kutyáknak 5-7 napig elegendő a víz, addig a közepes testű ebek nagyjából 3 napig tudják kiszolgálni magukat.

A szerkezet 180 x 175 x 147 milliméteres, tömege 750 gramm, színe fehér, anyaga műanyag. A desing egyszerű, de nagyszerű – hiszen a Xiaomi ökoszisztéma részét képezi, ezt eddig nem is említettem. A víztartály elején csak egy kis átlátszó rész van, ahol – ősember módjára – tudjuk magunk ellenőrizni a vízszintet. A hátoldalon egyetlen gomb található, amivel ki- vagy bekapcsolhatjuk az itatót, illetve az energiaellátásért felelős tápkábelt. Energiából sem kér sokat a szerkezet, ugyanis megelégszik 5 V/1 A-el.

Az egész itató tulajdonképpen három részre osztható fel. Az első a víztartály, amely maximum 1,9 liter vizet képes befogadni. A második a tálcarész, amelyről kis kedvencünk lefetyelheti a friss nedűt. Ez nem annyi, hogy van egy lapos tető, és oldja meg a kutya-macska a dolgokat. A mérnökök szem előtt tartva, hogy kiknek készül, 7o-ban megdöntötték, hogy minél kényelmesebben tudjanak inni. A legfontosabb része az egész cuccnak az elektronika. Na, itt nem spóroltak a dolgokkal a mérnökök. A vízpumpa alacsony nyomással dolgozik, ráadásul csendes is – kevesebb, mint 40 decibel a zajkibocsátása. Ez keringteti a vizet, így az keveredve a levegővel oxigénben dúsabb lesz. Állítólag így még szívesebben isznak a kis kedvencek.

Adott egy négy rétegű szűrőbetét – amely cserélhető – így a nem kívánatos szennyeződéseket kiszűri a vízből. Emellett adott egy UV lámpa, hogy a víz a lehető legtisztább legyen, ez képes a baktériumok és vírusok akár 99%-át elpusztítani. Legutolsó sorban pedig egy kis fűtőszál is a repertoár részét képezi, ez a víz hőmérsékletét 28±2oC-on képes tartani.

MárkaPetoneer (Xiaomi ökoszisztémába tartozik)
ModellFSL020
AnyagaABS
Színefehér
Mérete180 x 175 x 147 milliméter
Tömege750 gramm
EnergiaellátásDC 5 V/1 A
Kapacitás1,9 liter
Tolajdonságok– vízforgatás

– UV fénnyel sterilizálás

– állandő hőmérséklet tartása (

– víz szűrése szűrőbetéttel

– Xiaomi Home alkalmazással vezérelhető

Na de ne menjünk el az okos rész mellett sem, emiatt (is) érdekes a szerkezet. Mint mondtam, a Xiaomi ökoszisztémához tartozik a gyártó – Petoneer – így a Xiaomi Home alkalmazásba felvehető ez az eszköz. Nemcsak ki- és bekapcsolni lehet távolról, de jelzi, ha fogytán a víz, vagy ha cserélni kell a szűrőket. Természetesen a védelem sem maradhat ki, így az eszköz védett a túlfolyás és a zárlat ellen is védett. De akkor is lekapcsolja magát, illetve jelez is nekünk az itató, ha a vízszint alacsony, és fel kell tölteni.

Ugyan most akciós a Petoneer FSL020 a Banggood-on, de tudok jobb ajánlatot is rá. Használd a BGDESEB564 kupont, így mindössze 35,99 $-t (~10 800 Ft) kell fizetni érte, míg a szállítás így megúszható 0,43 $-ból (~150 Ft), hiszen ekkor az ÁFA és VÁM mentes sávba esik. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Petoneer FSL020

Kuponkód: BGDESEB564

Vízszűrő filter az itatóhoz (3 db)

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: