A KuKirin G2 Master egyike azoknak a járműveknek, amelyek felhívják magukra a figyelmet jó megjelenésükkel, első és hátsó felfüggesztéseikkel, komoly végsebességgel és hatótávval.

A KuKirin G2 Master egyik fő előnye, hogy lenyűgöző csúcssebességre képes. A két, 2x1000W névleges teljesítményű motor gyors reakciót és jelentős teljesítményt biztosít. A három sebességfokozat lehetővé teszi a 60 km/h gyors elérését.

Az akkumulátor, amely minden elektromos jármű létfontosságú része, különösen figyelemre méltó kitartást biztosít. A 20,8 Ah kapacitású és 52 V feszültségen működő akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 70 km-es hatótávolságot biztosít.

Ez a KuKirin G2 Master azzal is kitűnik, hogy a legkülönbözőbb terepeken képes közlekedni. Az akár 20°-os emelkedők megmászására való képességének köszönhetően könnyedén megbirkózik a különböző tereptípusokkal. Ráadásul nagy teljesítményű első és hátsó tárcsafékekkel rendelkezik.

A robogó teljes LED-es világítási rendszerrel van felszerelve, beleértve a fényszórót, a hátsó lámpát és a visszajelzőket, így minden körülmények között kiváló láthatóságot biztosít. Az elöl és hátul hidraulikus lengéscsillapítókkal ellátott lengéscsillapító rendszer kiváló menetkomfortot biztosít, még egyenetlen talajon is.

A KuKirin G2 Master elektromos roller megvásárlásához most a NewOff20 kupon használatáva, csak 1026,46 dollárra lesz szükségünk, ami 353 ezer forint.

Vásárlás az alábbi hivatkozáson:

KuKirin G2 Master elektromos roller

A termék EU raktárból érkezik, a rendelést követően 3-5 napon belül, nincs további szállítási díj, VÁM, ÁFA és egyéb hercehurca, annyit fizetünk, amennyi fentebb írva van! A szállítási biztosítás (20,53 dollár) nem kötelező, de ajánlott!