Egy háztartás elengedhetetlen kelléke pár szerszám, hogy a felmerülő problémákat gyorsan tudjuk orvosolni, erre adunk két pénztárcabarát tippet most.

Erre az igényre most egy mini válogatás érkezett a Geekbuyingtól, az egyik egy csavarhúzókészlet, míg a másik már több szerszámot tartalmazó kis készlet. Nem is húzom az időt, lássuk, miket kapunk a csomagban, ha megvennénk őket!

Duka RS1 24 in 1 csavarhúzókészlet

Kis kofferben érkezik ez a készlet, amelynek mérete 60 x 92,5 x 36 milliméter, míg a tömege 250 gramm. Ebben kapott helyet a 24 cserélhető fej, valamint maga a csavarhúzó, amely racsnis. Az anyagát tekintve a csavarhúzó alumíniumból és acélból készült, míg a fejek króm-molibdénből.

Összesen négyféle fejtípust tartalmaz a készlet, ezeket külön színnel meg is jelölték, hogy a rend meglegyen a tartóban. A különböző típusú fejekkel egyetlen csavar sem foghat ki rajtunk, így nem lehet akadály meghúzni a kilazult széklábat vagy a polcot rögzíteni.

A készlet most elég baráti áron vásárolható meg a NNN15DU kupon felhasználásával. Ekkor 15,99 $-t (~5 200 Ft) kell fizetni érte, a szállításnémet raktárból – további 2,66 $-ba (~865 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Duka RS1 24 in 1 csavarhúzókészlet

Kuponkód: NNN15DU


JIUXUN 60 in 1 szerszámkészlet

Ez a koffer már több szerszámot rejt, nemcsak csavarhúzó kapott benne helyet. A műanyag bőrönd mérete 28,5 x 22,2 x 7,7 centiméter, tömege 1,5 kilogramm. Mint a nevéből is kiderül, összesen 60 féle kiegészítő kapott benne helyet. A fém szerszámok acél ötvözetből készültek, így azok tartósak, hosszú évekig ki fognak szolgálni minket.
A csomag részét képezi többek között egy kalapács, kombinátfogó, egy imbuszkulcs-készlet, és csavarhúzók.

Emellett mérőszalag, sniccer, szigetelőszalag, bitfejek…és még sorolhatnám. A legjobb, hogy minden eszköznek megvan a maga kis helye, így nem fognak a tartóban szanaszét heverni – már ha nem vagyunk trehányok. Egy ilyen készlettel sok apró, a házban szükséges szerelés elvégezhető, praktikus egy ilyen kollekció.
A GKBCE2101 kuponnal most 25,99 $-t (~8 450 Ft) kérnek érte, a szállítás – szintén német raktárból – 3,83 $-ba (~1 245 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

JIUXUN 60 in 1 szerszámkészlet

Kuponkód: GKBCE2101

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: