Nem sok szó esik a konzolokról mifelénk, mivel nem sok kiegészítőt lehet hozzájuk venni. Most a horogra akadt egy, így gyorsan meg is mutatjuk nektek.

Megvallom, soha nem volt semmiféle konzolom, nem vagyok az a gamer típus – leszámítva gyerekkoromban a TV játékot, de azt hagyjuk. Néha elkap a vágy egy-egy cím hallatán, de 1 hónap után alábbhagy a lelkesedésem, és a múlt homályába vész a játék, helyette inkább más elfoglaltságot találok. Persze tudom, hogy sokan játszanak ilyen célhardverrel, legyen az Xbox vagy PlayStation, esteleg egy Switch. Náluk – ellentétben egy PC-vel – elegendő maga a gép, egy TV/monitor, egy kontroller, és mehet a szórakozás. De mi van akkor, ha nem épp joystickkal szeretne az ember játszani? Nos, itt jön képbe a VX AimBox, ami segít a konzolon billentyűzetet és egeret használni.

A szerkezet maga 11 x 11 x 2,5 centiméteres, a tömege 84,6 gramm. A kis műanyag ház színe fekete, az élek markánsak, megpróbálták egy kicsit „gameres”-re alakítani a külsőt, szerintem jól néz ki. A hátoldalon egy USB kimenet kapott helyet, ezzel tudjuk a Microsoft – Sony – Nintendo gépünkhöz. Az elején három USB 2.0-ás port kapott helyet, ide tudjuk a kontrollert, a billentyűzetet és az egeret csatlakoztatni. Az USB portok érdekessége, hogy reverzibilisek, azaz bárhogy be tudjuk dugni a perifériákat – nem kell szenvedni velük.

A használata során a késleltetéstől sem kell aggódnunk, mivel a VX agility translator technológia 1:1 pontosságot biztosít. A szerkezethez egy telefonra telepíthető alkalmazás is tartozik (Android és iOS kompatibilis), amelyen keresztül akár az egér érzékenységét is állíthatjuk, persze több más dolog mellett.
A GameSir VX AimBox az alábbi konzolokkal kompatibilis:

  • Xbox One
  • Xbox Series X / S
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5
  • Nintendo Switch

Így laikusként – akinek semmiféle tapasztalata nincs – hasznos kiegészítőnek néz ki egy konzol mellé, bár ezt egy tulaj jobban meg tudja ítélni. Eme kis kiegészítő a mai árakat elnézve elég jó vétel, még ha nem is olyan nagy a kedvezmény rá. A Geekbuyingon most villámakció keretében 39,99 $-t (~13 000 Ft) kérnek érte, a szállítása pedig ingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

GameSir VX AimBox


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: