A Bluetooth fülesek ma már egyre inkább megkerülhetetlen részét képezik az életünknek, így ezekből sem árt minőségibb darabot használni.

Emiatt mutatjuk meg/be nektek a címben is említett Tronsmart Onyx Ace-t. A gyártó a hangkeltő eszközök piacán jeleskedik – a távoli Kínában pedig nagy népszerűségnek örvend, és nem csak a kedvező ára miatt, hanem a remek technikai paraméterek miatt is, így nézzük meg, ez a fülhallgató mit tud nyújtani nekünk!

Mint minden ilyen szerkezet, ez is egy töltődobozzal (bölcsővel) működik. Ennek mérete 48 x 23 x 57,5 ​​milliméter, míg a tömege 45 gramm. Formája kissé lapított, színe fehér vagy fekete (opcionális), és műanyagból készült. Sok minden nem található rajta, alul helyezkedik el az USB Type-C csatlakozó, amivel tölthetjük, míg az elején négy apró fehér LED mutatja a töltöttséget. A beépített akkumulátora 400 mAh-ás, amit nagyjából másfél óra alatt lehet feltölteni.

A tetejét felpattintva található benne a két füles, amelyek szárral lefelé pihennek használaton kívül. A színük szintén fehér vagy fekete, méretük 39 x 16,5 x 16,8 milliméter, a tömegük egyenként 4 gramm. Az akkumulátor itt 40 mAh-ás, azaz 5 alkalommal lehet feltölteni a bölcső segítségével. A típusuk hal fin-ear, azaz félig belecsúsznak a fülbe, így akinek jól passzol a hallójáratába azoknak kényelmes viselet hosszabb időn keresztül is. Az oldalukon található az érintés érzékeny terület, amivel vezérelhetjük őket, a megszokott funkciókkal látták el a füleseket. Innen fogadhatjuk/utasíthatjuk el/vethetünk véget a hívásoknak, vezérelhetjük a zenét, vagy csalogathatjuk elő a személyi asszisztenseket. Ahhoz, hogy a hívások közben a mondandónk jól érthető legyen, a mérnökök 2-2 mikrofont helyeztek el a fülhallgatókban, a szár aljában, illetve az oldalán, amiben besegít a zajcsökkentő technológia is.

Abban, hogy ne úgy hallgassunk zenét, mintha egy régi Sokol rádiót hallgatnánk, a 13 milliméteres driver segít, illetve a Qualcomm QCC3020-as chipje. Ennek hála a késleltetés alacsony, akárcsak az eszköz energiaigénye. A repertoárban megtaláljuk az aptX, az AAC és az SBC szabvány támogatottságát, a Bluetooth 5-ös chipnek hála a hatótávval sem lesz gondunk, ami mellé megkapjuk a HFP / HSP / AVRCP / A2DP-t is. Emellett nem maradt ki az IPX5-ös védelem sem, egy kis nyári eső nem kényszerítheti térdre – úszni azért ne akarjunk benne. Olyan magától értetődő dolgot már nem is említek meg, minthogy a bölcső felnyitásakor automatikusan párosítja magát a mobilunkkal, így azonnal használatba is lehet venni, és ha már használjuk, akkor a zenehallgatás akár 5 órán át is folyhat egyhuzamban (50%-os hangerőn) – a töltőbe visszahelyezve és ott feltöltve pedig összesen 24 óra áll rendelkezésünkre. Az sem olyan nagy újdonság, hogy használhatjuk csak az egyik fülest mono módban is.

ÁltalánosMárka: Tronsmart

Típus: Bluetooth fülhallgató

Típus: Onyx Ace

Szín: fehér/fekete (opcionális)

LeírásChip: Qualcomm® QCC3020

Bluetooth: 5.0

Bluetooth profilok: HFP / HSP / AVRCP / A2DP

Audio Codec: aptX, AAC, SBC

Hatótávolság: Akár 15 méter

Driver átmérője: 13 mm

Mikrofon érzékenysége: -42 ± 1dB

Impedancia : 32Ω

Audio frekvenciatartomány: 20 – 20K Hz

Működési idő: akár 5 óra (50% hangerő esetén); töltőtokkal akár 24 órán keresztül (50% -os hangerőn)

Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 40 mAh

Töltőtok akkumulátor kapacitása: 400 mAh

Töltési idő: ~1,5 óra (fülhallgató és töltőtok esetén is)

Fülhallgató készenléti ideje: ~60 óra

Töltőtok készenléti ideje: ~90 nap

Méretek és tömegFülhallgató tömege: ~4 gramm

Töltőtok tömege: ~45 gramm

Fülhallgató mérete: 39 x 16,5 x 16,8 mm

Töltőtok mérete: 48 x 23 x 57,5 ​​mm

Csomag tartalma1 x Onyx Ace TWS fülhallgató töltőtokkal

1 x töltőkábel

1 x jótállási jegy

1 x felhasználói kézikönyv

Úgy gondolom, sikerült összefoglalnom, mit is tud ez a TWS headset. A technikai paraméterek alapján jó választás lehet és a vásárlók visszajelzései is igen pozitívak. A Geekbuying oldalon lehet hozzájutni, és most baráti az ára. Akcióban 34,99 $-t … bocsánat, mert faragni is lehet az árból, amennyiben a 5NT4XZZI kupont használjuk, így mindössze 24,99 $-t (~8 120 Ft) kérnek érte, a szállítás pedig  1,75 $-ba (~560 Ft) kerül a cseh raktárból. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

 Tronsmart Onyx Ace

KUPONKÓD: 5NT4XZZI

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: