Ez nem AZ a király, de éneklés helyett rengeteg tartozékkal bír, valamint egy szusszra kipucolhatjuk vele a házat.

JIMMY JV65 Plus vezeték nélküli porszívó – Király a takarításban

Ismét egy porszívó – ismét az én klaviatúrámból. Ezek a cuccok mindig nálam landolnak – szeretek porszívózni, de nem ennyire 😊. Na mindegy, túlteszem magam ezen is, inkább beszélek arról, hogy mit tud a kicsike.

A csomag bővelkedik mindenben, amire szükségünk lehet az alapos takarításhoz. Adott ugye maga a porszívó, amely mellé kapunk ötféle fejet, egy toldócsövet – hogy a padlót is tudjuk sikálni – a töltőpadot az adapterrel, és egy víztartályt. Ugyanis a JV65 Plus nemcsak felsöpör, de képes felmosni is, és nem a megszokott módon. Egy kis toldalékot kapunk, amit a fej mögé csatlakoztathatunk, ebben 250 ml víz fér el – ennyi mennyiség 200 négyzetméter megtisztításához elegendő.

Az erőt az 500 W-os motor adja, míg az energiát a 8 darab 2,5 Ah-ás lítium akkumulátor nyújtja. Ezzel a kombinációval maximum 70 percig képes működni a porszívó – ez talán csak elég egy lakás kitakarításához. A szívóteljesítménye 145 AW, a koszt, az atkát és a többi szennyeződést pedig a 0,5 literes portartályba gyűjti. A szűrő a kornak megfelelően HEPA filterrel van ellátva, így a kiáramló levegő már mentes minden csúnyaságtól, hiszen a 0,3 mikronos részecskék 99,97%-át magába zárja.

ÁltalánosMárka: JIMMY

Típus: Vezeték nélküli nagy teljesítményű kézi porszívó

Modell: JV65 Plus

Szín: Piros

LeírásNévleges teljesítmény: 500 W

Akkumulátor: 8 x 2,5 Ah lítium akkumulátor / 72WH

Működési idő hagyományos padlókefe esetén: kb. 9/30/70 perc (maximum/erős/normál mód esetén)

Működési idő elektromos padlókefe esetén: kb. 8/22/45 perc (maximum/erős/normál mód esetén)

Töltési idő: 4 – 5 óra

Szívóteljesítmény: 145 AW

Szívónyomás: 22 KPa

Zajkibocsátás: 80 dB

Portartály kapacitása: 0,5 liter

Töltés módja: fali konzollal

Tömeg és méretA termék tömege: 3,3 kg

Csomag tömege: 4,5 kg

Csomag mérete: 630 x 325 x 135 mm

Csomag tartalma1 x JIMMY JV65 Plus porszívó

1 x fali töltőpad

1 x hálózati csatlakozó

1 x toldócső

5 x fej

Mindent összegezve, a JIMMY JV65 Plus jól néz ki, a tartozékoknak hála szinte minden felületen elboldogul. Emellett ergonomikus a kialakítása, a tömege – magának a porszívónak – 1,46 kilogramm, így nem kell megszakadnunk.

A Geekbuyingon most a JV65PLUS kuponnal 216,99 $ (~70 525 Ft) ellenében rendelhetjük elő, a szállítása pedig ingyenes, ráadásul EU raktárból. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

JIMMY JV65 Plus vezeték nélküli porszívó

Kuponkód: JV65PLUS

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: